MrCrowley8 Oluşturma zamanı: Mart 6, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 6, 2014 Merhaba ben bu forumda yeniyim hatalarım olabilir şimdiden özür dilerim. Arkadaşlar bir kaç zamandır yanımda bir şeyin varlığını hissediyorum ve sanki bana yardım ediyor bu sıralar işlerim kolaylaştı rahatladım sanki diyebilirm. Bir şey daha var bana yapılmasını istemediğim bir şey yapıldığında yapılan kişinin başına kötü birşey geliyor mesela bana vurulduğunda vuran kişi yürürken ayağı takılıyor ve benden daha çok acı çekiyor ama bu her zaman oluyor o yüzden buraya yazma gereği duydum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PurpleAngel Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 koruyucu meleğindir bende de aynı eyler oluyor şimdiye kadar en az 7 kez ölümden dönmüşümdür Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Yanımda bir şey var ama korumuyor . Şanslısın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NewWorldOrder Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2014 'Diğer' varlıkları hissedebilme yeteneğine sahip olmandan dolayı algı dışı algılama yeteneklerini yükseltme aşamasında olduğunu düşünüyorum. Özünde iyi niyetli, sevgi ve dostluk yaymakdan hoşlanan biri, kendine 'pozitif' varlıklar çekmeyi başarabilir. Sana zarar veren insanlar zaten sana verdikleri zararı 'Karma' yoluyla ödeyecekler. Karma dediğimiz olay; yaydığımız ruhani titreşimlerin bize geri gelmesi durumudur. Günlük meditasyonlar yapmanızı tavsiye ederim. Bu sayede daha fazla içe/öze yönelerek kendi hayatınızla ilgili olan soruların cevaplarıyla karşılaşabilirsiniz. Ve meditasyon; ruhani titreşimi arttıran önemli bir gelişim anahtarıdır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.