serpentine Oluşturma zamanı: Mart 8, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 8, 2014 Hangisi sizsiniz dostlar? Power metalci her an beyaz atına atlayıp ejderhayla savaşacak gibi duruyor http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aOq1N9R_700b_v1.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Black Metaller. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lacrimose Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Muhteşem ya çok güzel bir paylaşım yapanın da paylaşanın da ellerine sağlık, çok doğru ve tutarlı noktalarla dolu bence :D :rofl: Aslında bunların hiçbirisi değilim, özellikle giyim tarzım hiç metal değil (annemle LC Waikiki'den aldıklarımı giyiyorum genelde, kıyafet konu olunca fazlasıyla basit takılıyorum ) ama müzik tarzı olarak en yakın olduklarım sanırım "Folk/Viking Metaller" ile "Power Metaller". Tabi aslında mümkün olduğunca fazla gruptan azar azar dinliyorum, sadece tek 1-2 gruba bağlı kalmak istemiyorum da Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lordrream Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Trophy metal girl tarzını kızlarda çok hoş buluyorum. Siyahlara bürünmeleri hoşuma gidiyor. Sonra da Black metaller güzel. Bende black ve death metal dinleyicisiyim fakat nedense giyim tarzım normal . Gerçi Trabzon'da nasıl giyinebilirsin ki öyle istediğin gibi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Godwine Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Metalci değilim ama olursa Viking Metal dinliyorum yani İnsan fantastik ortaçağ sevince bu müzikler oraya götürüyor insanı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Black Metaller ve Trophy Metal Girl favorilerim ikisini çift olarak düşününce daha bi favorim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.