Jump to content

13 Metalci Tipi

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

Hangisi sizsiniz dostlar? Power metalci her an beyaz atına atlayıp ejderhayla savaşacak gibi duruyor :D

http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aOq1N9R_700b_v1.jpg

Yanıtlama zamanı:

Muhteşem ya :D çok güzel bir paylaşım yapanın da paylaşanın da ellerine sağlık, çok doğru ve tutarlı noktalarla dolu bence :D :D :rofl: :rofl: Aslında bunların hiçbirisi değilim, özellikle giyim tarzım hiç metal değil (annemle LC Waikiki'den aldıklarımı giyiyorum genelde, kıyafet konu olunca fazlasıyla basit takılıyorum :D ) ama müzik tarzı olarak en yakın olduklarım sanırım "Folk/Viking Metaller" ile "Power Metaller". Tabi aslında mümkün olduğunca fazla gruptan azar azar dinliyorum, sadece tek 1-2 gruba bağlı kalmak istemiyorum da :p

Yanıtlama zamanı:

Trophy metal girl tarzını kızlarda çok hoş buluyorum. Siyahlara bürünmeleri hoşuma gidiyor.

Sonra da Black metaller güzel.

Bende black ve death metal dinleyicisiyim fakat nedense giyim tarzım normal :D. Gerçi Trabzon'da nasıl giyinebilirsin ki öyle istediğin gibi.

Yanıtlama zamanı:

Metalci değilim ama olursa Viking Metal dinliyorum yani :D İnsan fantastik ortaçağ sevince bu müzikler oraya götürüyor insanı :D

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...