Lordrream Oluşturma zamanı: Mart 9, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 9, 2014 Sabah uyandınız ve güzel bir güne başladığınızı düşünmektesiniz. Tabii camdan bakana kadar. Camdan baktığınız an dışarıda ölüler ve zombiler var. Şimdi belki saçma olabilir ama belki bir gün olur, İlk yapacağınız şey ne olur ? Benim ilk yapacağım şey kapıyı sağlamlaştırmak ve duvarda küçük bir delik açıp merdiveni kontrol etmek. Tabii karşı binaya sağlam bir teleferik gibi bir şey icat etmeye çalışırım onun sayesinde oradan da yemekleri alabilirim. Silahlanmak için de bulabildiğimde boş evleri ararım. Elimde kasap bıçağı. Birde Trabzon'da Mit'in silahları üretiliyor oraya amacım gitmek olur. Not:Zombiler yavaş olacak resident evil gibi değil . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Kıyamete Hazırlananlar belgeselini izlemeni tavsiye ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laxus Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 hayalini kurduğum manzara yapacak çok şey var ama önemli olan yapabilmek öncelik herzaman gıdadır klasiktir zaten zombiler eve giremez yeteri kadar sağlam alırım beyzbol sopamı market yağmalamaya dışarı çıkarken asansör kullanmak her an bir kalp krizi geçirtebilir yinede 9 kat inmekten iyidir ne olursa olsun o an yaşama şansım %50dir ama biryerden sonra üretim olmadığı için açlık boy göstericektir zombi filmlerinde sonrasında neler olduğu pek gösterilmez ama eninde sonunda dünyada yaşam kalmıyacak yani çırpınmak boşuna at kendini aşağıya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lordrream Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 ben kendi imparatorluğumu kurardım en büyük hayalim o olurdu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Rio'daki İsa heykelini söksek korur mu acaba Korumazsa koçbaşı olarak kullanırız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 İlk önce üstüme evde bulduğum katı şeylerden korumalıklar yaparım kollarıma,bacaklarıma ve boynuma.Daha sonra kılıcımı ve hançerimi güçlendiririm.Kapıları kitlerim ve 2 hafta evde olan yemekle idare ederek spor yapar,kaslarımı güçlendiririm.Vee 2 haftanın sonunda kapıyı kontrol ederim eğer zombi varsa,balkondan atlayıp kafa koparmaya başlayabilirim.Taa ki yaşayan birini bulana kadar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lordrream Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 2 haftada kas mı zor . Hamlanırsın . Şunu da unutmamak lazım yine en tehlikeli insanlar olacak . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Yapılacak en mantıklı şey şehri terketmek. Silah bıçak alıp gideceksin dağlara. Avlanarak hem insanlardan hem zombilerden uzak yaşar gidersin. Eğer hala düzenli ordu kaldıysa onlara katılmak da mantıklı olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Loxias Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 bi zombi öldürür etini yiyip virüsü bulaştırırım kendime, sonuç olarak ölümsüz olurum, açlık derdi olmaz sığınma barınmada olmaz oh keyf Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Tayfamı kurup denizlere açılırdım bi gemiyle :3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lordrream Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 bi zombi öldürür etini yiyip virüsü bulaştırırım kendime, sonuç olarak ölümsüz olurum, açlık derdi olmaz sığınma barınmada olmaz oh keyf ters etki yaparsa görürsün. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mermaid Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 hergün bunun planını yapıyorum bunun gibi bi salgın olursa diye, tanıdıklarımı aramaya çalışırım zombiler zaten evime giremez gıda depolarım bi yerleri yağmalarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nightmarefromhell Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Benim zaten hazırlığım+planım var heh heh. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Bi süpermarkete kapak attın mı tamamdır. Bol bol yiyecek kasap bıçağı satırı cartı curtu hepside var orda. Tek tek gelirler umarım diye de söylenip dururum artık xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Bi süpermarkete kapak attın mı tamamdır. Bol bol yiyecek kasap bıçağı satırı cartı curtu hepside var orda. Tek tek gelirler umarım diye de söylenip dururum artık xD Tam tersine en riskli hareket. İnsanların ilk düşüneceği şey alışveriş merkezleri ve marketler olacaktır. Dolayısıyla en tehlikeli yerler haline gelecektir. İlk yapılacak şey kaçılabileceği kadar şehirlerden uzak bir yere kaçmak veya bulunlan noktayı güvene almak olmalı. Büyük çaplı market ve avm dışında ufak dükkan veya evler düşünülmeli erzak bulmak için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Tam tersine en riskli hareket. İnsanların ilk düşüneceği şey alışveriş merkezleri ve marketler olacaktır. Dolayısıyla en tehlikeli yerler haline gelecektir. İlk yapılacak şey kaçılabileceği kadar şehirlerden uzak bir yere kaçmak veya bulunlan noktayı güvene almak olmalı. Büyük çaplı market ve avm dışında ufak dükkan veya evler düşünülmeli erzak bulmak için. Tamam işte ne güzel. Ne kadar çok olursak o kadar iyi. Şehirden uzak bir yere kaçsam da nereye kadar dayanabilirim. Baktın ki durum ciddi sayıca fazlalar o zaman alternatif düşünülür kendimi zombiye benzetsemde anlarlar değil mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lordrream Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Bizim köye gelin millet hem zombilerin o uçurumlardan zor çıkasmı ayrıca kaçış yeri de çok ve nüfusuda 200 gibi bir şey ki o kadar kişi de yok . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 1 sesi,ışığı kes 2.silah bul 3.insanların olduğu güvenli bir yere git. 4.Zombieland'e hoşgeldiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elias Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Benim zaten hazırlığım+planım var heh heh. Asıl "ilk yapılacak şey" budur işte, önceden hazırlıklı olmak. Hazırlıksız iken ilk olarak yapılan şey, "ilk yapılacak şey" değil "ilk dikilen tüy" olur Amerikan halkının %23 ünün bir iç savaş/nükleer saldırı/yabancı ülke istilasına karşı; şahsi sığınak, erzak, yığınak ve silahı olduğunu biliyor muydunuz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
byglos Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2014 1.Canavar Kamyon 2.Benzinli Testere 3.1 Şişe Votka Sonuç: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OxyGeN Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2014 en temizi dagın tepesinde yasamak ohh mis hem hangi zombinin aklına gelecek daga çıkmak hadi diyelim geldi zombilerdede bi yerden sonra usengeçlik vardır diye dusunuyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
akuma Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2016 aklıma highschool of the dead geldi bak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sare Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2016 Ictenlikle soyluyorum. Ilk selfie yaparim ahahha Kapi cam ne varsa saglamlastiririm Sonra tv yi acar haberlere bakarken teldeki herkesi ararim noluyo beeee diye cigiririm Sonra bi sigara yakarim Ne yapayim yani evde silah yokki vurayim kafalarina Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Holy Boy Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2016 İlk önce kulaklığımı takıp müzik açarım sonra da evdeki beyzbol sopasını alıp 'hadi oyun başlasın' der ve saldırırım. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vylinor Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2016 Böyle durumlara karşı ben her zaman hazırlıklıyım Bence sizde hazırlıklı olun bu tür durumlara karşı. Şaka yapmıyorum,filmlerde ve dizilerde böyle durumları konu edinmişler,ama; ya bir gün gerçekten de olursa? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.