KATA Oluşturma zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 28, 2007 Benden adam olmaz cunku... yumusak baslıyım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 babam hep ole diyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 cunku kuru ustu pılavım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest istatistikciii Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 bndn adam olmaz çünkü hayır demesini bilmorum:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizzem Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 çünkü cok tembelim:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ENDLESS Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 adam nedir dedim içimden dım dı dım dım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
brit Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 benden adam olmaz çünkü herkeze hakettiinden fazla değer wermekden bi türlü wazgeçemiorum.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 istemiyorum adam olunca ne olunuyorki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 benden adam olmaz çünküüüüüüü herkesi ben sanıyoruuuuuuum:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 çünkü fazla değer veriyorum ,duygularımla oynuyorum ,kalbimin sesini çok fazla dinliyorum ,iyilik meleği olmaya çalışyrm , adam olmk gbi bir niyetm ve çabam da yok ...Bu kdr neden yeter sanrm ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 cunku 9 öncesi 8 gıbıyım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 cunku 9 öncesi 8 gıbıyım... Sen olmuşsun zaten (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 hayırrrrrrrrrr 9 sonrası 10 gıbı olmalıydım -------------------- kendı konumu bıle sulandırıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
joseph mengele Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 bende n adam olmaz cunku karsımda kını kendım gıbı ıyı sanıyorum sonra ye kazıgı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cerberus Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 benden adam olmaz babam evlatliktan reddetti universite bitmedi hala offfffffffff 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 benden adam olmaz....... içimdeki çocuğu öldüremiyorum ben.. olsa olsa çocuk olur benden... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 benden adam olmaz cünkü yaklastıgım insanlar niyeyse duygusal baglılık tasıdıgımı düşünüor.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 cok sabirliyim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 cunku bazen cok acımasız oluyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 cok sabirliyim... cok sabırsızım...ılk gunden yıne bozdum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 cunku gıcığım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 leylaya varamam ben, mecnun olamam ben.... ı ıh adam olmaz benden. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Benden adam olmaz . .Çünkü hayatımı başkalarına bağlayarak yaşıyorum . . Kurtulamıyorum bu huyumdan . . Geçmişimle yaşıyorum . . Kafama herşeyi takıyorum . .Offf . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 adam olmak isteyen kim? majiye özendim kurtadam olcam ben... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cerberus Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 benden adam olmaz cok sinirliyim ben hemen patlarim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.