chess Oluşturma zamanı: Mart 13, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 13, 2014 Sons Of AnarchyAmerikan yapımı, suç ve drama içerikli bir tv dizisidir. Yapımcılığını Kurt Sutter yapmaktadır. Aynı zamanda bazı sahnelerinde de rol almaktadır.Californiya Central Valley'de, Charming adlı bir kasabada, yasa dışı işler yapan, aynı zamanda Charming'deki suçları ve suçluları kontrol altında tutmaya çalışan ve diğer yandan da kanunlarla mücadele eden bir motosiklet kulübünün maceralarını anlatmaktadır. Asıl olarak tüm dünyada bilinen ''Hell's Angels" adlı motosiklet kulübünden esinlenerek bu diziye uyarlama yapıldığı düşünülmektedir. Dizinin yapımcısı ve yönetmeni Kurt Sutter'ın dizinin oyuncu kadrosuna Efsanevi Hells Angels üyesi Sonny Barger'ı Lenny "The Pimp" Janowitz rolünde dahil etmesi bunun en büyük göstergesidir. Bu motosiklet kulübü aynı zamanda "Samcro" olarak da bilinmektedir. Açılımı "Sons of Anarchy Motorcycle Club Redwood Originals" şeklindedir. Dizide de pek çok kez bu adla anılmaktadır. Arkadaşlar çok kaliteli bir yapım,benim gibi Chopperları seven biriyseniz kesinlikle hayran kalacaksınız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 severek izleriz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 7. sezon gelecek mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 evet evet gelecek ekim gibi diye söyleniyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aliipek Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Favori dizim yüzüklerinide aldım yeni sezonun gelecek olmasıda ayrı güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chess Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Favori dizim yüzüklerinide aldım yeni sezonun gelecek olmasıda ayrı güzel Yüzükleri bende sipariş etmeyi düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2014 merakla bekliyorum 7.sezonu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 güzel final oldu. . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chess Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Opie Winston gibi sağlam adamları beklerim arkadaş olarak, çok kaliteli bi karakterdi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.