Jump to content

İki Günlük Tahminler-Gnoxis 6.His Uygulamaları-1

hexagram

Önerilen Mesajlar

İlk söylemek istediğim "Gnoxis Altıncı His Dersleri"ni uygulayıp,benden cevaplarını isteyenler(mesela,5.alıştırmanın cevabı) varsa başvuruda bulunabilirler.Önceden cevabını isteyenler olduysa ve ben o kişilere cevapları vermediysem tekrar bana söylesinler,hangi alıştırmanın cevaplarını istediklerini.

Bu aksamadan dolayı herkesten özür diliyorum...

Şimdi asıl konuya gelelim:

Gnoxis 6.His Uygulamaları,"Psişik Yetenekler" bölümü içindeki tekniklerin,bilgilerin uygulamaya dönüştürülmüş halidir.Bu bir kitaptan alıntı değildir.Tamamen benim oluşturduğum ve benim yönettiğim bir uygulamadır.Paranormal bir site olarak uygulamalara önem vermeliyiz,bu yüzden sitedeki çoğu kişinin bu uygulamalara katılmasını istiyorum,bu 6.hissinizi sınamak ve geliştirmek açısında iyi bir uygulama ve herkesin gözü önünde gerçekleştirildiği için de yalan veya aldatmalar olmayacak.

İki Günlük Tahminler'in nasıl bir şey olduğunu açıklayayım:

Ben sizden bazı şeyleri 6.hissinizle "bilmenizi" isteyeceğim.Mesela,bir meyve tutacağım aklımdan ve sizden bu meyvenin özelliklerini söylemenizi isteyeceğim,rengini,şeklini,belki tadını kokusunu,6.hissinizin size verdiği bütün bilgiler...

Mantıklı bir cevap istemiyorum,sadece 6.hissinizle elde ettiğiniz bilgiyi istiyorum.Elde ettiğiniz bilgi gereksiz gibi görünse de,az bilgi sahibi olduysanız da farketmez,6.hissinzin size getirdiği az çok önemli önemsiz bütün bilgileri bana aktaracaksınız.

Bu uygulamalara katılmak için isim yazdırmanız ya da özel mesajla başvurmanız gerekmiyor.

Bu uygulamanın cevaplarını "Gnoxis Altıncı His Dersleri"ndeki gibi özel mesajla vermeyeceğim,siteye açıkça duyuracağım,bu başlığa yazacağım.

İki Günlük olmasının anlamı da,bu uygulamanın cevabını 2gün sonra açıklıyor olmam.

Bugün: 28/07/07

Cevap açıklama tarihi: 30/07/07

Bu şekilde 2günde bir sizden 6.hssinizle bilmenizi istediğim şeyi yazacağım buraya.

Ve teşvik amaçlı olarak,eğer 6.hissiyle bu sorduğum şeyi bilen olursa o kişi veya kişilere +(artı) puan vereceğim...

Sizden bilmenizi istediğim şey:

Bana ait bir aşya...

Bu eşyanın şekli,rengi vs. hakkında 6.hisinizden aldığınız bilgileri bu başlığa yazın.

Linkini verdiğim başlığı hiç okumayan varsa,bu uygulamayı yapmadan önce lütfen mutlaka okusun:

http://www.gnoxis.com/forum/bir-soruya-cevap-yada-bir-tahmin-t4570.html

Diğer yardımcı olacak başlıklar "Gnoxis Altıncı His Dersleri"dir...

Acele etmenize gerek yok,2gününüz var.Başarılar....

Not: Bu alıştırmanın cevapları siteye açıklanmadan önce,sorunun sorulduğu gün içinde(yani bugün) yönetimdeki kişiler tarafından biliniyor olacaktır.Böylece benim sizi aldatmadığım ve doğruları söylediğim yönetimdeki arkadaşlar tarafından doğrulanmış olacaktır.

--------------------

Umarım katılım iyi olur,artık psişik konularda da katılımın artmasını istiyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bilgisayar

Bu sonuca 6.hissinizle ulaştığınızı pek sanmıyorum.Sallayım,tutarsa tutar gibi geldi bana.Böyle yapacaklar varsa hiç yapmasınlar,boşuna yer tutmasınlar.

Cevap bilgisayar ya da değil demiyorum ama istediğimi anlatamadım sanırım.Ben gördüğünüz cismin şeklini,rengini vs. istiyorum."Hayır 6.hissim o kadar kuvvetlidir ki direk söylerim" diyebiliyorsanız pekala.. :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

tamam o zaman sorun değil :)

doğru olup olmadığını 2gün sonra görücez

--------------------

öğneğin somut birşey görüyorsanız bilgisayar vs gibi bunu yine şu şekild eistiyorum:

köşeli,tuşları var,rengi şu vs vs vs sonra dicekseniz deyin ki: bilgisayar

Bu örnekteki gibi istiyorum.Çünkü ne gördüğünüzden ziyade o şeyi nasıl gördüğünüz önemli.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Tahminde bulunanlara teşekkürler...

Ayrıntı olabilecke tahminlerde ayrıntıya dikkat edin.

Mesela çanta denilmiş,siyah bir çanta ama bu nasıl bir çanta,sırt çantası mı,pazar çantası mı,yada lastik mi,örgülü mü vs vs ...

Katılımın biraz daha artmasını istiyorum,yaz vakti,havalar sıcak,hiç ilgilenilmeyecek gibi duruyorsa da 5dk'nızı ayırabilirsiniz :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Cevabı 1saat sonra açıklıyorum,duyurulur :)

--------------------

1.Alıştırmanın cevabı-sorulma tarihi 28/07/07-açıklanma tarihi 30/07/07

Benim eşyam?

Bu eşya benim cd çantam.İçinde cd'ler var.Küçük boyda bir şey.Genel olarak siyah ama bir yüzü mavi.İplerle örülü gibi,fileli kısımları var.Fermuarlı,içinde yaklaşık 40tane müzik cd'si var.Metal müzik parçaları var.Cd'ler doğal olarak yuvarlak ve çoğu beyaz.Çantanın şekli köşeli,daha çok kare gibi.Alalı 1sene falan oluyor...

En çok yaklaşan kişi "mirzamir"...

Tebrik ederim,artı karizma puanınızı veriyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

aaa çok güzel bir proje bu bende katılayım bayıldım (:

ben şey gördüm şimdi gözümü kapadım saksı içinde bi çiçek ve sanki yanlarında uzun cıtaları olan bi cerceve ama sadece cıtanın bı tarafı gorunuyordu buldummmm yoksa bu bir cetvel mi? (1-2 saate kadar yola cıkacağım gittiğim yerde umarım net vardır.konuyu kaybedersem diye cevabını bana mesaj atar mısın çok meraklandım şimdiden sağolasın(:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

2.sinde katılım daha da arttı,sevindim :)

Bir kaç uyarı yapıyım,mümkün olduğunda ayrıntıya girin,aklınıza ne geliyorsa yazın,ne geliyorsa...

Saçma da olsa,ilgisiz de olsa...

Ama mantık kurmayın,cevaplar doğru yada yanlış demiyorum ama aklınıza altıncı his aracılığıyla ne geliyorsa yazmanızı istiyorum...

Saçma da olabilir diyorum,lütfen rezil olacağım diye düşünmeyin :)

--------------------

eğer hangi sırayla gideceğinizi bilmiyorsanız ipucu:

6.his kullanırken önce renge bakın,rengi ne?

Sonra şekil

sonra diğer hissettikleriniz

mesela sıvı mı katı mı

yada sert mi yumuşak mı

evet mi hayır mı

bu karşıtlıklara cevap verin

olumlu mu olumsuz mu

güzel mi çirkin mi

vs vs

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Birazdan açıklıyorum,katılmak isteyen varsa 6.hissini kullanarak tahminde bulunsun...

Katılımın az olmasına ben de şaşıyorum ama umarım geç olmadan katılım artar,canlanır.Çünkü açıkçası 2.alıştırma 1.'den daha başarılı oldu,bunu birazdan göreceksiniz.Başarılar da gittikçe artacak eminim ki...

--------------------

2.alıştırma-sorulma tarihi 30/07/07- açıklanma tarihi 01/08/07

Benim kırtasiye eşyam?

Sarı-turuncu gibi bir kalemtıraş.Küçükçe bir şey.Üstünde kapağı var,içindekiler dökülmesin diye.Oval sayılır,çok köşeli değil,hafifi parlak.Asıl olarak dikdörtgen biçiminde.Kitaplığımın üzerinde duruyor.

Bu sonuca göre en çok yaklaşan kişi dipp oluyor...

Kendisini tebrik ediyorum,artı karizma puanını veriyorum... :)

Ayrıca belirtmek isterim ki,dipp gerçekten bir "okuma" yapmış,yani tam benim istediğim gibi yapmış.Hissettiği,aklına gelen şeyelri yazmış.Ağaç görmesinin sebebi muhtemelen kalemle ilgili oluyor olması hem de kitaplığımın üzerinde duruyor olması,kitaplık ne de olsa ağaçtan yapılma,gerisi zaten tamamen doğru.Sadece koku ilgisiz duruyor ama bu da önemli değil :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...