Mrs_Echelon Oluşturma zamanı: Mart 14, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 14, 2014 Bu ne manyak bişey o.O Tırstım gece gece. Böyle bir yanıltmaca nasıl yapılır kara kara düşünüyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sofiel Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 gerçek değil bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
esaret Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 çok iyi nasıl yapıyor acaba ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Ben bu adamın hiç bir numarasını henüz çözebilmiş değilim. Belki bazı ayrıntılar kameradan gizleniyordur. :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Expendables Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Her yıl aynı konuları ısıtıp ısıtıp önümüze koymaktan bıkmadınız mı? Adam illüzyonist yapıyor işte bir şekilde.Oradakiler tamamen ekip olup video illüzyonu tarzında da hazırlanmış olabilir. David Copperfield Özgürlük anıtını kaybetmişti aynalar yoluyla Bu tür şeyler zor değil artık.Bir kaç göz yanılmasıyla yapılabiliyor. Bu işlerin gerçek ehli,keramet sahibi insanlar kalmadı denecek kadar azdır ki öyle insanlarda çıkıp şov yapmaz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Ben ısıtmıyorum arkadaşım, criss ısıtıyor. Ayrıca ben beğendiğim için burada paylaşmak istedim. bu foruma komik ve ilginç videolar kısmını açmışlar ki birşeyler paylaşalım diye. Beğenmiyorsan izleme yorum yapma. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Expendables Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Ben ısıtmıyorum arkadaşım criss ısıtıyor. Ayrıca ben beğendiğim için burada paylaşmak istedim. bu foruma komik ve ilginç videolar kısmını açmışlar ki birşeyler paylaşalım diye. Beğenmiyorsan izleme yorum yapma. Sen benim nereye yorum yapıp nereye yapmayacağım hakkında tek kelime edemezsin. Paylaştıysan forumda her üyenin eleştirisine açıktır.Beğenmiyorsan,eleştiri istemiyorsan paylaşmazsın burası senin şahsi blogun değil! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Sen benim nereye yorum yapıp nereye yapmayacağım hakkında tek kelime edemezsin. Paylaştıysan forumda her üyenin eleştirisine açıktır.Beğenmiyorsan,eleştiri istemiyorsan paylaşmazsın burası senin şahsi blogun değil! Sen ilk önce eleştiri nasıl yapılır onu öğrende gel. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Expendables Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Tam da yaşına uygun düzeyde cevap verdin.Aferin evladım.Neyse çocukla çocuk olmaya gerek yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2014 düzeysiz konuştuğunun farkında mısın? kim çocuk burda belli. normal şartlarda bunu iltifat olarak alırdım ama zamanı değil. Şimdi herhangi bir adminden rica ediyorum şu açtığıma bin pişman olduğum konuyu silerseniz sevinirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.