sirius Oluşturma zamanı: Mart 15, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 15, 2014 Sayfamızda paylaştığım bir konuyu buraya da taşımak istedim. O yüzden antik İzmir ile Nemesis arasında ki bağlantıyı da vererek paylaşımda bulunuyorum. İzmir'in koruyucu Tanrıçalarından biri de adalet tanrıçası Nemesis'tir. Hatta burada Nemesis'in Büyük İskender ile alakalı rüyası dahi mevcuttur. Tanrıça Nemesis, adalet Tanrıçası Themis ile birlikte çalışan bir titandır. Themis, adaleti tespit ettikten sonra, merhameti olmayan Nemesis gerekli cezayı uygular. İntikam ve adalet Tanrıçası Nemesis aşırır gururlu, kibirli ve bencil insanları cezalandıran tanrıçadır. Bu yüzden kaderin cezasını temsil eder. Örneğin Karaburun'lu olan Narsissus'u kibirinden dolayı cezalandıran Tanrıça Nemesis'tir. İlginçtir ki Tanrıça Nemesis kültü sadece İzmir kökenlidir ve bu kültün başka yerlere İzmir'den taşındığı bilinir. Antik Smyrna'da Smyrnalılar şehre adalet getirmesi, katilleri, hırsızları, dolandırıcıları cezalandırması için Nemesis'e dua ederlerdi. Sizde -özellikle İzmir'de olanlar- bu konularla ilgili olarak Tanrıça Nemesis'e dua edebilir ve bir beyaz mum yakarak, güzel bir adak ile onu çağırabilirsiniz. - Sirius Tanrıça Nemesis İnvokasyonu Beyaz veya uygun renkte mumlar ve uygun bir adak ile Tanrıça'ya adaletin yerini bulması için bu duayı okuyarak çağrıda bulunabilirsiniz. Bu ilahi, 1.yy da Nemesis'e yönelik bir ilahinin düzenlenmiş ve uyaklı hale getirilmiş halidir. Ey Yüce Nemesis kanatlı Tanrıça, yaşamın terazisini tartan, Adaletin kızı, kara gözlü olan, Karanlıktan doğan Sen yüce dizginlerinle ölümlülerin gereksiz gururunu dizginlersin. ve Zarar verici kibirlerden nefret edersin ve lanetlersin Kara kıskançlığı ve kibirle zarar verenleri yok edersin. Gel Şimdi ve kulak ver çağrımıza, bu kutsal topraklarında Bu kutsal günde çağırırız seni tüm kalbimiz ve ruhumuzla Senin kutsal çarkın altında, yaşam akarken an be an Sen değiştirirsin insanların kaderini hiçbir iz bırakmadan Görülemeyen Tanrıça, adalet için iştirak et ve gel tüm haşmetinle Yakarırız sana yok etmen için kibri tüm bilgeliğinle ve adaletinle Ellerinle yaşamın süresini ölçerek ve öfkenle adaleti yerine getirerek Sen, insanların düşüncelerini ve kalplerini terazinde yargılayan, ve her zaman dengede tutan Kibirle zarar verenleri Tartarus'un en aşasına kovan Merhametli ol ey kutsal yargıç, yaşamın gücü, hakikati gören karanlıkta Seni onurlandırırız ölümsüz ve bilge Tanrıça! Zafer ve adalet beden bulur açılmış, kusursuz kanatlarında! Sirius Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Bildiğiniz üzere bu pazar Dolunay. Cumartesi ve pazar ben bunu yapmayı planlıyorum, hani dolandırıcılar, çocuk katilleri, adalete tecavüz edenler için... Özellikle Nemesis İzmir üzerinde dolanırken... 23.30 gibi planlıyorum. Eşlik etmek isteyen olur belki. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrFaziL Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Bildiğiniz üzere bu pazar Dolunay. Cumartesi ve pazar ben bunu yapmayı planlıyorum, hani dolandırıcılar, çocuk katilleri, adalete tecavüz edenler için... Özellikle Nemesis İzmir üzerinde dolanırken... 23.30 gibi planlıyorum. Eşlik etmek isteyen olur belki. Anlayamadığım 2 şey var Nemesis İzmir üzerinde dolanırken demişsiniz yani vücut şeklinde mi yoksa bir enerji olarak mı dolanacak ? Bir de eşlik etmek isteyen olur belki demişsiniz nasıl olacak bu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CastielS Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 @MrFazil ın sordugu soruyu bende merak ettim açıkcası. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zincir9596 Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Nemesis için en uygun adak sizce nedir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
akkam Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Anlayamadığım 2 şey var Nemesis İzmir üzerinde dolanırken demişsiniz yani vücut şeklinumade mi yoksa bir enerji olarak mı dolanacak ? Bir de eşlik etmek isteyen olur belki demişsiniz nasıl olacak bu ? Sirius ritüeli cumartesi ve pazar saat 23:30 da yapacağını söylemiş sizde cumartesi pazar 23:30 da aynı ritüeli yaparsanız eşlik etmiş olursunuz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrFaziL Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Sirius ritüeli cumartesi ve pazar saat 23:30 da yapacağını söylemiş sizde cumartesi pazar 23:30 da aynı ritüeli yaparsanız eşlik etmiş olursunuz. Yarın yaparım büyük ihtimalle ama asıl öğrenmek istediğim diğer konu Nemesis nasıl dolanacak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hektor Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 Ben de merak ettim şimdi sirius nasıl cevap verecek bu soruya. Konu çok güzel ve anlamlı ama asıl merak ettiğimiz Nemesis nasıl dolanacak? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 Ben de merak ettim şimdi sirius nasıl cevap verecek bu soruya. Konu çok güzel ve anlamlı ama asıl merak ettiğimiz Nemesis nasıl dolanacak? Hayirlisi... )) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2014 Nemesis için en uygun adak sizce nedir? Klasik bal sarap adayabilirsiniz. Tuy verebilirsiniz veya mor cicekler de adayabilirsiniz. Eslik atmayi akkam guzelce aciklamis zaten. Bugun dolunay uygulayabilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Bu gece (12yi 13e bağlayan Ekim) saat 3 sularında karanlık ay olacak. Terazi burcunda gerçekleşecek. Ülkemizdeki adaletsizlik ve son zamandaki üzücü olaylar göz önüne alınınca, Tanrıça Nemesis'e seslenmek için uygun bir gün. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.