tugcemgul Oluşturma zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 28, 2007 Günlerden bir gün,bir baba ve zengin ailesi,çocuğunu bir köye götürdü.Bu yolculuğun tek amacı vardı;insanların ne kadar fakir olabileceklerini oğluna göstermek.Çok fakir ailenin çiftliğinde bir gece ve bir gün geçirdiler.Yolculuktan döndüklerinde baba çocuğuna sordu: "Evet!" "Ne öğrendin peki? Çocuk yanıt verdi: "Şunu öğrendim;bizim,evde bir köpeğimiz var,onlarınsa dört.Bizim bahçenin ortasına kadar uzanan bir havuzumuz var,onların ise sonu olmayan bir dereleri.Bizim görüş alanımız ön avluya kadar,onlarınsa tüm ufku görebiliyorlar." Çocuk söznü bitirince babası söyleyecek bir şey bulamadı. Çocuk ekledi:"Teşekkür ederim baba ne kadar fakir olduğumuzu gösterdiğin için!" sevgiler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cerberus Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 gonlun ne kadar zenginse o kadar zenginsin yeter ki bunu gormeyi bilelim yazi icin tesekkurler tugce Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 sag gosterip sol vurmanin iyi becerildigi hikayelerdendir.. ne zaman rastlasam begenirim.. tesekkurler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 yoksulluk korkusuyla ömrü servet peşinde harcayanda gördüm fakirliğin özünü çevirdim yüzümü.... sagopa kajmer çok güzel bi hikayeydi, teşekkür ederim tuğçemgül Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 guzel bir hikayeymıs tesekkurler;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 sağol Tuğçe,güzel gerçekten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.