lenalee Oluşturma zamanı: Mart 19, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 19, 2014 Ben ve arkadaşlarım okulun son günlerinde paranormal olaylardan bahsediyorduk... ütünden çok aman geçmeden geceleri saat hep 3 civarlarında kalkıyordum ve bazen korkup uyuyor bazen de ne yapsam da uyuyamıyordum arkadaşlarıma anlatınca ban seni paranormal varlıklar uyandırıyor (bu arada bunu söyleyen arkadaşım bu tür konularla çok alakadar) dedi ve senin evinde nazar bonucuğu var mı diye sordu bende bilmediğimi söyledim... Tesadüfte olabilir bilmiyorum ama annem o günlerde bebek görmeye gitmişti orada ona üzerinde nazar boncuğu olan buzdolabı süsü vermişler... o ün o nazar boncuğunu koparıp attım ama halen gece uyanıyorum,geç yatmayı denedim ama yine de uyanıyorum artık gözümü bile kapatmaktan korkuyorum ve bu olaydan sonra gece ışığı açık bırakarak uyuyorum sizce ne yapabilirim :wacko::wacko: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.