Jump to content

Japon Kadınlarının Ayakları

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

:D çok garip bi zevk !!! :p

160.jpg

161.jpg

162.jpg

http://img530.imageshack.us/img530/9313/japon4cs5.jpg

http://img124.imageshack.us/my.php?image=japon5ee4.jpg

--------------------

163.jpg

Yanıtlama zamanı:

bende bu şekilde bi haber okumuştum bi yerde, japon bayanlar ayaklarına beton döktürüp kemiklerinide kırma pahasına katlatıyolarmış

Yanıtlama zamanı:

parmaklarındaki kemikleri yok bu teysemin buyuk ayak herzaman iyidir bende 45,5 ayak var canakkale feribotu gibi rahatım :D

Yanıtlama zamanı:

Mazoşistliğin örneği resmen yaa (: 16 yaşındym bu yşta ayağım 40 numara palet diye dalga geçen bile var ama asla böyle bişi yapmam..

Yanıtlama zamanı:

Hay ben böyle zevki de, ayağıda, kadını da,.... Nasıl bir şey dir bu ya...Gece gece içim kötü oldu:(

Yanıtlama zamanı:

arkadaslar kadın memnun size laf düşmez :p garip bi kültür cidden ya katlanılck gibi deil...

Yanıtlama zamanı:

o nası bi zevktir öyle yazık evleneceim kadın öle yapsa tek celsede boşarım be neyini begeniyolar

Yanıtlama zamanı:

aman Allah ım diyebildim!duymuştum bunu ama görmemiştim yaaa canım ayacıklarımmm 39:ermm:

Yanıtlama zamanı:

bir de ben küçük diyordum ......35 numara ayakkabılarım bile kocaman kalır kadının patiklerinin yanında

Yanıtlama zamanı:
Mazoşistliğin örneği resmen yaa (: 16 yaşındym bu yşta ayağım 40 numara palet diye dalga geçen bile var ama asla böyle bişi yapmam..

sadıstlık dıyelım..ayak fetişlerının urunu bunlar..kadınlar da aptallıgından katlanıyor

Yanıtlama zamanı:

onlarin kulturu boyle bise diyemem bizdeki tore cinayetleri kan davasi onlara gore gariptir mesela

-------yorumsuz-------

Yanıtlama zamanı:
onlarin kulturu boyle bise diyemem bizdeki tore cinayetleri kan davasi onlara gore gariptir mesela

evt katılıyorum kültürden kaynaklı...türkiyede böyle bi zevk yaşamak isteyene yaşatmazlar bile sanmıyorum :D deli damgasını yer

Yanıtlama zamanı:

Bu adet Japonya'da değil, eski Çin'de vardı. 1910'ların başında yasaklandı ama sürdürüldü. 1949'daki komünist devrim ayaklarındaki bağı çözmeyen kadınların öldürüleceği genelgesini yayınlayınca yasak daha sıkı uygulanabildi.

Sanırım M.S. 7. yüzyılda başlayan bu adet önceleri yalnızca Tang hanedanının saray dansçıları arasında yaygındı. Sanatlarının gerektirdiği duruşu, ayak uçlarında atılan küçük adımları bu bağlar sayesinde daha kolay ve güzel yakalayabiliyorlardı. Sonradan Çin kadınları arasında yaygınlaşan adet, tarlalarda çalışmak zorunda olmayan her kadın tarafından benimsendi ve ayaklar zaman geçtikçe giderek daha sıkı bağlandı.

1600'lü yıllardan itibaren 6 yaşındaki küçük kızların ayakları geri dönülemez deformasyonlara yol açacak şekilde sımsıkı bağlanmaya başladı. Ayağın gelişimini engelleyen ve kemiklerin büyümeye çalışırken kırılmasına yol açan bu adet bin yıl boyunca belki de milyarlarca kadını acı çekmeden ayakta duramaz hale getirdi.

Günümüzde yasağın hala uygulanmasına karşın bu adet Çin'de az da olsa sürdürülmekte, kızlarının ayaklarını bağladıkları tespit edilen ailelere ise ağır cezalar uygulanmaktadır.

Kısacası:

1- bu adetin Çin'de uygulandığını ve fetişizmle alakası olmadığını bilin, bulaşmayın benim Japonlarıma! :)

2- bu adetin çıkışı ile günümüzde hala kullanılan ve balerinlerin ayaklarını deforme eden point giyme adeti arasındaki benzerlik dikkat çekici olmalı.

3- sitemiz hanımları merak etmesinler; fetişistlerin küçük ayak merakı yoktur.

4- zarif olmak için nelere katlanıyor kadınlar!

Yanıtlama zamanı:

acaiiiiiiiiiiiiiiiiiiip sekılde ıtıcı geldı ben bu cınlılerın zevkıne yaaa:(:(:(:(ayyyy ayaklarımı cok sevıom yha degerlerını buresmı gorunce anladım:D

Yanıtlama zamanı:

ayağı ortadan ayrılmış çok kötü:(bence güzel durmaz ama suratınada sölememek gerekir>kAnImCaaaa...

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...