locked_puppet Oluşturma zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 28, 2007 çok garip bi zevk !!! http://img530.imageshack.us/img530/9313/japon4cs5.jpg http://img124.imageshack.us/my.php?image=japon5ee4.jpg -------------------- 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 1-olacak is degil 2-bu kadinin ayaklari tek hucreli olsa bile ne olur ki.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 heralde doğar doğmaz kız çocuklarının ayağını sıkıyolar sonra böle oluo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 çin işkencesı fılmını hatırladım:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 44 numara ayağım var beğenmezlerse beğenmesinler beni mutluyum ben.... hoş kadın da değilim ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 bende bu şekilde bi haber okumuştum bi yerde, japon bayanlar ayaklarına beton döktürüp kemiklerinide kırma pahasına katlatıyolarmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 berbat bır zevkmıs Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 anormallik derecesinde zevk işte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 parmaklarındaki kemikleri yok bu teysemin buyuk ayak herzaman iyidir bende 45,5 ayak var canakkale feribotu gibi rahatım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Mazoşistliğin örneği resmen yaa (: 16 yaşındym bu yşta ayağım 40 numara palet diye dalga geçen bile var ama asla böyle bişi yapmam.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Hay ben böyle zevki de, ayağıda, kadını da,.... Nasıl bir şey dir bu ya...Gece gece içim kötü oldu:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 arkadaslar kadın memnun size laf düşmez garip bi kültür cidden ya katlanılck gibi deil... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Aman bırak Japonya ' dakalsın Türkiye ' ye gelmesin de yapamam ben valla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 o nası bi zevktir öyle yazık evleneceim kadın öle yapsa tek celsede boşarım be neyini begeniyolar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest istatistikciii Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 aman Allah ım diyebildim!duymuştum bunu ama görmemiştim yaaa canım ayacıklarımmm 39:ermm: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arkeolog Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 bir de ben küçük diyordum ......35 numara ayakkabılarım bile kocaman kalır kadının patiklerinin yanında Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 Mazoşistliğin örneği resmen yaa (: 16 yaşındym bu yşta ayağım 40 numara palet diye dalga geçen bile var ama asla böyle bişi yapmam.. sadıstlık dıyelım..ayak fetişlerının urunu bunlar..kadınlar da aptallıgından katlanıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selina Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 çok ılgınçç ve cok kötu bencee bunun neresını begenıuolar ya ayak ıkıye bölunmuş resmenn:s Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cerberus Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 onlarin kulturu boyle bise diyemem bizdeki tore cinayetleri kan davasi onlara gore gariptir mesela -------yorumsuz------- Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 onlarin kulturu boyle bise diyemem bizdeki tore cinayetleri kan davasi onlara gore gariptir mesela evt katılıyorum kültürden kaynaklı...türkiyede böyle bi zevk yaşamak isteyene yaşatmazlar bile sanmıyorum deli damgasını yer Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Bu adet Japonya'da değil, eski Çin'de vardı. 1910'ların başında yasaklandı ama sürdürüldü. 1949'daki komünist devrim ayaklarındaki bağı çözmeyen kadınların öldürüleceği genelgesini yayınlayınca yasak daha sıkı uygulanabildi. Sanırım M.S. 7. yüzyılda başlayan bu adet önceleri yalnızca Tang hanedanının saray dansçıları arasında yaygındı. Sanatlarının gerektirdiği duruşu, ayak uçlarında atılan küçük adımları bu bağlar sayesinde daha kolay ve güzel yakalayabiliyorlardı. Sonradan Çin kadınları arasında yaygınlaşan adet, tarlalarda çalışmak zorunda olmayan her kadın tarafından benimsendi ve ayaklar zaman geçtikçe giderek daha sıkı bağlandı. 1600'lü yıllardan itibaren 6 yaşındaki küçük kızların ayakları geri dönülemez deformasyonlara yol açacak şekilde sımsıkı bağlanmaya başladı. Ayağın gelişimini engelleyen ve kemiklerin büyümeye çalışırken kırılmasına yol açan bu adet bin yıl boyunca belki de milyarlarca kadını acı çekmeden ayakta duramaz hale getirdi. Günümüzde yasağın hala uygulanmasına karşın bu adet Çin'de az da olsa sürdürülmekte, kızlarının ayaklarını bağladıkları tespit edilen ailelere ise ağır cezalar uygulanmaktadır. Kısacası: 1- bu adetin Çin'de uygulandığını ve fetişizmle alakası olmadığını bilin, bulaşmayın benim Japonlarıma! 2- bu adetin çıkışı ile günümüzde hala kullanılan ve balerinlerin ayaklarını deforme eden point giyme adeti arasındaki benzerlik dikkat çekici olmalı. 3- sitemiz hanımları merak etmesinler; fetişistlerin küçük ayak merakı yoktur. 4- zarif olmak için nelere katlanıyor kadınlar! 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 :Dsaygıdan egılesım geldı..tşk ler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roxee Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 acaiiiiiiiiiiiiiiiiiiip sekılde ıtıcı geldı ben bu cınlılerın zevkıne yaaa:(:(:(ayyyy ayaklarımı cok sevıom yha degerlerını buresmı gorunce anladım:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 ayağı ortadan ayrılmış çok kötü:(bence güzel durmaz ama suratınada sölememek gerekir>kAnImCaaaa... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Scar. çok iyi açıklamışsın,nilüfer ayak mı öle bi deyim geçiyordu bunlarla alakalı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.