lenalee Oluşturma zamanı: Mart 21, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 21, 2014 bu tür paranormal olaylarla uğraştığımdan beri sanki böyle bir şey olacağını hissediyordum olay şöyle oldu Gnoxis'te bir şeyler okurken bilgisayardan çok kulak tırmalayan bir ses geldi. Sonra telefonun ekranını kapatıp siyah ekrandan kendime bakarken arkada siyah uzun saçlı bir gölge gördüm ve o an nedense hiç korkmadım (korkmamamda ki gariplik şu normalde böyle bir şey olsa korkudan öleceğimi düşünürdüm) şu an düşününe tüylerim ürperiyor acaba bir şey bana musallat mı olmuştur? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alihan Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Zannetmiyorum bnce psikolojiktir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SilverCavalry Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Bence zihnin oyun oynamıştır hadi hiçbişey yokken böyle bişey olsa neyse de zaten bişeyler olucağını hissediyodum demişsin üstüne gnoxis te bişeyler okuyodum yazmışsın büyük ihtimal psikolojik (%93) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
owldeadht Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 korkmana gerek yok çünkü böyle olaylar çoğunlukla psikolojiktir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.