Akineton Oluşturma zamanı: Mart 22, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 22, 2014 http://i.hizliresim.com/eyQGvL.png Filmin Konusu Carrie White okulda arkadaşlarının sürekli dalga geçip kötü davrandığı, evdeyse aşırı dindar annesinden zulüm gören bir kızdır. Ama Carrie'nin herkesten sakladığı bir sırrı vardır; çok yoğun psişik güçlere sahiptir. Okul balosunda arkadaşları yine onu sıkıştırmaya kalkınca "ateşle oynanmayacağını" öğreneceklerdir! "Erkekler Ağlamaz" filminin yönetmeni Kimberly Peirce'in kamera arkasına geçtiği yeniden uyarlanan yapımda psişik güçlere sahip olan Carrie rolünde, genç oyuncu Chloe Moretz'i seyredeceğiz. Kadroda yer alan diğer isimlerse Julianne Moore, Gabriella Wilde, Portia Doubleday ve Judy Greer... İMDB Puanı:6.0 Yönetmen Adı:Kimberly Pierce Oyuncular:Julianne Moore, Chloë Grace Moretz, Judy Greer, Gabriella Wilde, Portia Doubleday Tür:Gerilim,Korku,Dram Yapım Yılı:2013 - ABD Senaryo:Stephen King FRAGMAN [video=youtube;j-VcPDkTySQ] Bir açıklamamı istiyorsunuz Carrie'nin bir tür gücü vardı.Ama o da benim gibiydi hepimiz gibiydi umutları ve korkuları vardı ama biz onu zorladık ve birini bu kadar zorlarsanız sonunda patlar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2014 Kitabın adını bizde Göz diye değiştirmişler. Telekinezi ile alakalıydı sanırım. ( okuyalı yıllar oldu) Neyse umarım filmi de güzeldir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ginger Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2014 orjinaliyle birebir ayni yapilmis gibi gorunuyor ama daha iyi gorsel efektler askina izlemem lazim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrMagic Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Harika bir film kurgu muhteşem. Carrie'nin kafasına domuz kanı döküldüğündeki kızgın hali hala aklımda en çok orasını sevdim bu filmin . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Cidden güzel filmdi. Ortalarına doğru biraz sıkıcı lakin son yarım saati gayet güzeldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Stephan king'e yakıştıramadım . isim bu olmasa evet iyi film . Ama 2. sınıf korku filmi tadında olunca bir de S. King olunca çok sönük kalmış bir senaryo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Bildiğim kardarıyla Bu Stephen king'in ilk romanı ilgimi çekti hoş bir uyarlamaya benziyor kitabının az buçuğunu okumuştum olaylar telekinetik bir kız ve onun dindar annesi etrafında gelişiyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.