hakanios Oluşturma zamanı: Mart 23, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 23, 2014 Arkadaşlar chata basınca page not found oluyor Düzeltirseniz sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Chat bozuk değil, chat kapatıldı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkworld Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2014 neden..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chess Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 ama neden? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Karakteri olup olmadığı meçhul fuzuli yer işgal eden canlı organizmaların dingilce tavırları ve tutumları sebebiyle ısrarlarla açtırılan chat bu olaylardan sonra özel durumlar veya adminlerin insiyatifi dışında açılmayacak . http://img822.imageshack.us/img822/7231/asdddds.png Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Aslına bakarsanız sitenin bir misyonu var . Chat bölümü de insanların daha rahat sohbet edip bilgi alışverişinde bulunabilmesi için açılmıştı . O bölgeden sorumlu yönetici arkadaş tabi doğal olarak çıldırdı sonunda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Aslına bakarsanız sitenin bir misyonu var . Chat bölümü de insanların daha rahat sohbet edip bilgi alışverişinde bulunabilmesi için açılmıştı . O bölgeden sorumlu yönetici arkadaş tabi doğal olarak çıldırdı sonunda yönetici arkadaş kimdi acaba? gene iyi katlanmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 ah ben olacaktım chatin yöneticisi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
viva la vida Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Hahahahayyy koptum. : ))) O aşamaya gelene kadar nelerle karşılaştı kimbilir garibim. : )) Yazık, fazla yüklenmişler anlaşılan.. : ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akineton Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2014 Her türlü insanın olduğu bu tarz mekanlarda bu tür olaylarla denk gelmek çok şaşırtıcı değil.Ama yine de denediler.Neden açılmıyor diye önümüze sermiş oldular : ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mcalone Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Uzun aradan sonra tekrar geldim yuvamiza ve chati gördüm sevinmistim ne güzel herkese selamlar. Olur bazen boyle hareketler üzere neden gelir gnoxis ailesi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
angelray Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Chat Yeniden açılsa İyi olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrFaziL Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Chatin yeniden açılması gerekiyor bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EunKyung Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 evet chat yeniden açılsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hakanios Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Hadi ama gerçekten açılması çok iyi olur, ama bazı kurallar ve 30 sn de bir mesaj atmak gibi kodlar yapabilirsiniz belki de bilmiyorum artık sizin uzmanlık alanınız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mcalone Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2014 Chat acilsin diye propaganda yapalim arkadaşlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrFaziL Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2014 Konu açalım herkes baskı yapsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PaTeNoS Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2014 Bencede Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DroGeus Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 açılsın hadi chati açacak büyü yokmu okdr büyücü aranızda küçücük bir chat yokmu büyüyle açacak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mcalone Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Chatin büyüyle alakasi ne ben onu anlamadim yani hokus pokus yapinca aciliyomu bu chat Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 boşuna kendinizi yormayın açılmaz bu chat Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2014 boşuna kendinizi yormayın açılmaz bu chat ama olsun ümitleniyor işte insan her gnoxise geldiğimde en az 3 kez chate tıklıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
viva la vida Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2014 Mesajlaşmada kimi sitelerde olduğu gibi katı kurallar yok. Hal böyle iken, çevrimiçi takılan grubun yaş aralığı düşünüldüğünde chat'in çok da gerekli olduğunu düşünmüyorum.. Hatta gereksizdir kanımca... Chat aktif olunca ne değişecek? Sorduğunuz sorulara zaten yanıt almıyor musunuz? Chat aktifken daha mı çabuk cevaplanacağını düşünüyorsunuz? O an yetkili ya da konuya vakıf kişi çevrimiçi değilse, zaten yine beklemek zorunda kalmayacak mısınız? Yoksa chat'in kullanım amacı kafanızda başka bir şekilde mi?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2014 Mesajlaşmada kimi sitelerde olduğu gibi katı kurallar yok. Hal böyle iken, çevrimiçi takılan grubun yaş aralığı düşünüldüğünde chat'in çok da gerekli olduğunu düşünmüyorum.. Hatta gereksizdir kanımca... Chat aktif olunca ne değişecek? Sorduğunuz sorulara zaten yanıt almıyor musunuz? Chat aktifken daha mı çabuk cevaplanacağını düşünüyorsunuz? O an yetkili ya da konuya vakıf kişi çevrimiçi değilse, zaten yine beklemek zorunda kalmayacak mısınız? Yoksa chat'in kullanım amacı kafanızda başka bir şekilde mi?? Bu forumda chat kapanalı üyeler arasında bir soğukluk başladı farkettinmi bilmiyorum?Ayrıca evet forumun içinde cevabını alan alır chattede isteyen arkadaşlarıyla konuşup keyif çatar?Fenamı olur? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
viva la vida Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2014 İlk soruna cevabım: Hayır, farketmedim. Üyeler arası ilişkileri gözlemleyecek kadar uzun süredir üye değilim, kaldı ki bunu merak da etmiyorum... İsteyen istediği ile istediği muhabbeti yapar, fakat "naber, nasılsın" gibi muhabbetlerin yoğun olduğu bir chat ortamında sorulan ciddi bir sorunun, arada kaynama olasılığı çok yüksektir... Geyik yapılacak konular o kadar fazla iken buna bir de chat'in ilave edilmesi bana gereksiz geliyor, bilmem anlatabildim mi? : ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.