seval Oluşturma zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 28, 2007 Tanıtım "Geriye bakıp çocukluğumu anımsadığımda"nasıl hayatta kalabildiğime hala şaşarım.Kötü bir çocukluktu; mutlu bir çocukluğun pek kayda değer bir yanı yoktur zaten.Sadece mutsuz bir çocukluk geçirmiş olmak da, mutsuz bir İrlandalı çocuk olmak kadar kötü değildir.Bundan da kötüsü mutsuz bir İrlandalı Katolik çocuk olmaktır." diyor yazar Frank McCourt. Bu kitap harika bir kitap, 2-3 yıl önce okumuştum.Kitap, ekonomik kriz sırasında, Amerika'ya yeni gelmiş bir göçmen ailesinin çocuğu olarak, Brooklyn'de dünyaya gelen ve İrlanda'nın Limerick kentindeki yoksul mahallelerde büyüyen Frank McCourt'un anılarını anlatıyor. Kitap tam bir psikoloji romanları meraklılarına göre bir kitap. Okumanızı tavsiye ederim:no: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 hımmm psikolojik kitaplar bu aralar bana pek gitmicek ama yinede saol.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 cok guzeldı ..harıka bır cocukluk gecırmıs ....tşk ler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 merak ettim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2007 latınce hocasıydı sanırım..soruyu bılenlere yedıgı elmanın kabuklarını verıyordu...sefıllıkte cok fazla renk var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueopeth Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2008 ewt bu romanı okumustum gercekten harikaydı..paylaşim içn tesekkrlr:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.