nevermore Oluşturma zamanı: Mart 27, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 27, 2014 Yakın Doğu Üniversitesi 24 Mayıs'ta efsanevi rock gruplarından Deep Purple konserine ev sahipliği yapacak. 25’nci yıl etkinlikleri kapsamında bahar şenliklerinde gerçekleşecek konsere katılım ücretsiz olacak. Çadırını veya tulumunu alan herkesin kampuste konaklayabileceği konser için YDÜ, müziğin birleştirici gücü ile herkese kapılarını açıyor. Grup elemanlarının tamamının katılacağı konser için dünyanın her yerinden kolay gelinebilmesi için de tarifeli seferlerle özel fiyatlara ulaşım sağlanacak. 17 Mayıs’ta başlayacak festivalin diğer konukları ise Şebnem Ferah, Bülent Ortaçgil, TNK, Kolpa, Pinhani ve Yüksek Sadakat. Kaba bir hesap yaptım ve konser burada olsa zaten bilet fiyatı masraflara denk gelecek yani gidiyorum .. http://deeppurple.neu.edu.tr/#registration Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chess Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2014 ovvvv gidilmez mi be ! bENİM HAYALİMDİ Deep Purple ı getirmek ama olsun,ona da gideriz! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Kaldı iki gün .. Ben ve bir grup arkadaş yarın uçuyoruz var mı gelen ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Vizelerim olmasa gelirdim vala. Tabi birde never bana cadirinda yer verseydi, cadirim tulumum falan yok cunku Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Kimin okulu be... Bizim zamanımızda bir Bulutsuzluk Özlemi bir Duman gelmişti... Adamlar işi iyice ilerletmişler demek ki Gitmeyi çok isterdim... Ama boğuldum işe güce... En çok da borca Kıpırdama imkanım yok bu ara... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2014 yüzlerce konser izledim yurt içi yurt dışı .. Kafadan ilk beşe girer . Harikaydı mükemmeldi ... Hele kıbrıs ve alkol fiyatları Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.