caglar41 Oluşturma zamanı: Nisan 6, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 6, 2014 [h=2]koyde yasadıgım ılgınç olaylar[/h] ıyı akşamlar ben yaklasık 3 sene once koye yatıya kalmaya gittim .Tabi ailecek.gittiğimiz akşam bn saat gece 11 bucuk gıbı uyudum.sonra rüyamıdır gerçekmidir bilemiyorum.annem benı yandakı evden çağırıyodu.bende çağırdıktan sonra gıttım.sonra gıderken ruyamıdır bılmıyorum ayagım tasa takıldı dustum. ayagım kanamaya basladı sonra bnde hemen yukardakı eve cıktım.ayagım kanlı kanlı.sonra uyandıgımda ayagım kanlıydı .anneme sordugumda ben o saatte yatıyodum olum dedı.koyumuz bızım 3 tarafıda ormanla çevrili bir yer sadece karsısında fabrika war o kadar.hocaya gittik ertesi gün.hoca seni götürmeye çalsııyolar.sana kapıları actırıyolar dedı.sizce ne olabilir başka sonra bi olay daha war.ben çok kucuktum yıne koydeydık 8 sene once falan bu olay.sonra bı olay o gun dıkkatımı cektı.fayansları bılırsınız camın onunde o fayansta(fayans beyaz deıl) degısık taslarla yazılmıs bır büyük s harfi yazıodu.bu olay sadece 3.4 saat içinde gerçkleşti.ne dir anladım yarıdmcı olurmusunz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.