rufus7 Oluşturma zamanı: Nisan 7, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 7, 2014 Evet arkadaşlar dün gitmiş olduğum bu olağanüstü filmi sizlere tanıtmak istedim. Oyunculuklar, görseller harika. Hala vizyonda, 3D olarak izleme seçeneğiyle dahada bir eğlenceli oluyor izlemesi. Vizyon Tarihi: 3 Nisan 2014 (Türkiye) Süresi: 2s 18dk Oyuncular: Russel Crowe, Jennifer Connelly, Emma Watson, Anthony Hopkins ... Özet & Detaylar Kabil'in soyundan gelen insanoğlu, kuşaklardır Yaradan'ın çizdiği iyilik yolundan sapmış, dünyanın tüm güzelliklerini ve nimetlerini sonuna kadar emip tüketerek yeryüzünü yaşanmaz hale getirmiştir. Dahası bir parça et için her türlü ahlaksızlık, hırsızlık, cinayet ve kaos normal hale gelmiştir. İnsanlığın bu sefil hali karşısında Nuh rüyasında, Yaradan'ın kendisini yaşanacak büyük bir tufana karşı uyardığını görür. Yaradan ondan büyük bir gemi inşa etmesini ve yeryüzünde yaşayan tüm hayvan cinslerinden bir çift almasını emreder. Bu gemi aynı zamanda ailesinin de tek kurtuluşu olacaktır. Tufanın yaklaşmakta olduğunu öğrenen sapkın insanoğlu ise geminin içine girmek için Nuh'a karşı saldırıya geçecektir.... Nuh Peygamber rolünde Akademi Ödüllü Russell Crowe'u izlediğimiz filmde Crowe'a Jennifer Connelly, Emma Watson ve Anthony Hopkins gibi isimler eşlik ediyor. Epik öğlerin yanısıra fantastik unsurları da bir araya getiren filmin yönetmeni ise en son Siyah Kuğu (Black Swan) filmiyle izleyici karşısına çıkan ünlü yönetmen Darren Aronofsky. Ayrıca film bazı Müslüman ülkelerde "Peygamber'e hakaret, Peygamberin yüzü görülmez" gerekçeleri ile yasaklandı. Şahsen gereksiz buluyorum. Eğer izlemeyen varsa hemen izlemeli, izleyenler ise yorumlarını yazabilirler, teşekkürler Fragman: http://www.youtube.com/watch?v=El9JH497nKo Afiş: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2014 fragman ıyıydı seyredemedik daha ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2014 Yarın işten izin alabilirsem kesinlikle izlemeye gideceğim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2014 Aranofsky çok farklı temalarla çıkıyor karşımıza . İyi de yapıyor .Hafta sonu izlemek istiyorum 3D olarak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2014 Fragmanını çok beğendim açıkçası . Diğer doğu ülkelerindeki gibi Türkiye' de de yasaklanmadan izlemeyi planlıyorum . rte'nin başrole çok yakışacağını düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Prometyus Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2014 Ben cumartesi günü gittim 3 boyutlu muazzam abartı pek bir şey göremedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.