nightmore Oluşturma zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 7, 2006 ben yazmaya başlayorum dewamınıda beklıyorum.... Nerelerdesin İncili kız Gün bitti Hala yoksun Tükendim, gücüm bitti Mor salkımlı bahçe Orada sessiz duruyor Rüyalarımda kaldı Eskiye dair güzel şeyle.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Ve bir gün daha bitti Her doğan gün gibi Enkezı kaldırılıyor kalbimin Revamıydı bu kaderim? Can kafeslerde sen gideli Laleler eskisi gibi kokmuyor artık Etme bırakma, n'olur dön geri... bu kadar zamanda bu kadar yazılıyo idare edin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nightmore Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 güsel olmussss Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 efet güsel olmus ama ben bunu sölmeklee yetinecem şiir yasmaya kalkarsam bidaa şiir okumak istemeyebilirsiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Uluyor köpekler yine Faka faka(disco)zamanı şimcik Uuuuhh saat kaç olmuş yaauuufff Kopmam lazım bu gece cıstak cıstak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest demon Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 şirine bayıldım vallahi Dağlardaki sırrı bilmek neyine Elinle bile tutamazken güneşi Mevlam layık görmüş sormak neyine Olamazken nefsinin tek eşi ne yaptığınız bilmezmisin ey gafil hakka boyun eğmemek senin neyine Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 E zberledim adını, F arkına bile varmadan. T aşlara yazdım denizdeki, A ma dalga vurdu,kopardı seni bağrımdan. L anetim öylesine ağırdı ki bu sulara, Y aa RAB dedim,yansın bu koca derya...yandı,yandı, A dını alamadı yine aklımdan,yazdım seni mezar taşıma. Deniz Kızı EFTALYA Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 ALINTI(ufuk565 @ 7 09 2006, 13:55 ) 9453[/snapback] Uluyor köpekler yine Faka faka(disco)zamanı şimcik Uuuuhh saat kaç olmuş yaauuufff Kopmam lazım bu gece cıstak cıstak [/b] kesinlikle santsal değeri olan bi şiir nazım 1 sen 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 N aber kıss,nerdesin nora. O rtam müsait gel takıl buraya. R adara takılma aman dikkat et,yavaş gel. A lırlar yoksa,kalmaz cebinde beş kuruş para. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 güselde oguz olmuş oraya yumşak g ile başlayan bi kelime bul baştan sağma iş yapma olmuyo bööle eftalya aaa ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Caglayan Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 eftalya teyze bide bana yaz ya... simdiden cok bi beter teskür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 çok konuşma bulamadık işte,ne vuruyon yüzümüze.halla hallaaaaaaa oğuz adını koyarken banamı sordu.sorsaydı böylemi olurdu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 yuh eftalya teyze ne yaw Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Caglayan Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 eftalya bana cok olgun ve tecrübeli geldigi icin, ve cinlere karsi acimasis ve kahramanca savastigi icin.... icimden teyze demek geldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 bence demeseydin daha iyiydi eftalya görmesin bunu şaplağı yemezsin inşallah Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Caglayan Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 hmhmmmmm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 ALINTI(Caglayan @ 7 09 2006, 17:34 ) 9550[/snapback] eftalya bana cok olgun ve tecrübeli geldigi icin, ve cinlere karsi acimasis ve kahramanca savastigi icin.... icimden teyze demek geldi [/b] C anım aç kulağını beni iyi dinle A lmadan canını benden özür dile G özünün üstüne yersin bir şaplak L ak lak olursun sonra bak A llahım neydi günahım Y arından tezi yok al canım A rtık bana teyze değil,ZEYNA dersin umarım N e de olsa ben bir kahramanım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Caglayan Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 özür dilorrum teyzecim , bida sana teyze demicem, siir icin tessekür....bitanede ben sana yazacam ( bunun altinda kalmam) ama 10 dakkikaya cikmam lazim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 eftalya hayatımda okuyupta en etkilendiğim şiirdi seni ayakta alkışlıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest demon Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 E y tanrının yarattığı güzel kadın F ikrimde sen varsın zikrimde sen T aki güneş sönüp dünya batar A rtık o zaman biter bende aşkın L akin sonsuzluksa seni sevmek Y aşarım sonsuza kadar bu aşkı A ma sonsuzluğun bittiği yerde tutar yine ellerim ellerini Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 E şek sudan gelinceye kadar dayak attın hergün F eryat figan bağırttın göstermedin bi düzgün gün T ırsıyorum senden taaa foruma girdiğiim ilk günden A llahım ne günah işledim ben L anetlimiyim neyim Y a rabbim senden sabır dilerim ben A rtık dönder şu eşeği sudan n'olur nolur vurma eftalya abla makara olsun die yazdım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 ALINTI(vhercle @ 7 09 2006, 18:42 ) 9635[/snapback] E şek sudan gelinceye kadar dayak attın hergün F eryat figan bağırttın göstermedin bi düzgün gün T ırsıyorum senden taaa foruma girdiğiim ilk günden A llahım ne günah işledim ben L anetlimiyim neyim Y a rabbim senden sabır dilerim ben A rtık dönder şu eşeği sudan n'olur nolur vurma eftalya abla makara olsun die yazdım [/b] ALLAH iyiliğini versin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 demon,canım arkadaşım teşekkür ederim. D üşündümde,ne çok insan tanıdım E zelden bu yana şu koca dünyada. M eğer bana değer veren,biri varmış. O rkidem,canım arkadaşım benim yaa N asılsa bir gün karşılaşırız,öperim seni doya doya. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 adına şiirler yazdığım noraaaaaaaaaaaaaaaaaaa geldinmi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.