Jump to content

Yaşadığım Garip Olaylar

Karperi

Önerilen Mesajlar

Bir çok arkadaşıma danışsam da kimse bu olaylara bir mana getiremedi. Bende sizlere danışmak istedim. Buna benzer bir konu açıldıysa şimdiden gereksiz konu için özür dilerim.

Eve taşınalı 3 yıl oldu ve genelde geceleri garip olaylar yaşıyoruz. Eve taşınmamızdan 2 ay sonra bir gece ablam odasında kitap okuyup, müzik dinliyordu. Bende ders çalışıyordum. Birden kapı sesi geldi. Ablamın kalktığını düşünüp umursamadım. 1-2 dakika sonra kuşumuz garip sesler çıkarıp çırpınmaya başladı. Gidip bakacaktım ki ablam o sırada yanına çağırıp müziği dinlememi istedi. Mp3 bozuldu sanmıştım fakat adam konuşmaları gibi garip sesler geliyordu. Şarkıda öyle bir kısım olması imkansızdı. Daha sonra korkup uyudum. Sabah mp3 bozulmuştur diye bir daha dinlemeye karar verdik. Bu sefer şarkı düzgünce çalıyordu.

Yaklaşık 5-6 ay sonra yine bir garip olay yaşadık. Kardeşim yatağından kalkıp, annemlerin odasına gitmiş. Annem kardeşimi onu izlerken bulmuş. Niye böyle baktığını sorduğunda kardeşim "su yok" demiş. Bende bu sırada ışığı açmalarından dolayı kardeşimin uyandığını fark ettim. Annem mutfağa gittiğinde sürahi tamamen su ile doluymuş. Kardeşim hiç bir şey demeden suyu içip yatmış. Sabah uyandığında kardeşim hiç bir şeyi hatırlamıyordu. Bunu kardeşimin uyur gezerliğine bağladık.

Bu ocak ayında annem kuran günlerine falan katılıyordu. Eve bir sürü kağıt falan getirip Kuranın içine koyuyordu. Bir gün Kuran günü dönüşü yine kağıtları kaldıracaktı ki kağıtlar elinden kaydı. Kağıtların yarısı yere düştü. Bir kısmını topladık fakat 2 kağıdı bulamadık. Odanın her yerine baktık. Yine de bulamadık.

Dün gece geç saatlere kadar uyanıktım. Daha sonra babam işten gelince uyudum. Sabah uyandığımızda annem komidini benim çekip çekmediğimi sordu. Sabah uyandıklarında komidini 50-60 cm ileride bulmuşlar. Temizlik günlerinde bile 2 kişi zor ittiğimiz komidini sessiz bir şekilde itmemiz imkansızdı.

Bende dün geceki olaydan sonra sizlerle paylaşmak istedim. Biraz korkmaya başladım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Adam senarist millet. Kardeşim bunca olayı yaşayıp hala mantıklı düşünebiliyosan sana helal olsun..

Ben bunlardan çok daha fazlasını yaşamama rağmen hala mantıklı düşünebiliyorum arkadaşım.

Konuya gelirsek; eve taşınmadan önce de hiç bir gariplik yaşadın mı? Ve yahut, herhangi bir okült dal ile uğraşıyor musun?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Lanet olsun içimdeki insan sevgisine, cevap veriyorum -_-

1. olay, Kuşun eğer muhabbet kuşuysa arada bir darlanır onlar öyle kafesin içinde kanatlarını çırpıp bağırarak ordan oraya uçar. Kuşu biraz serbest bırak kanatları açılsın biraz yazık hayvana -_- ablan ve sen herhangi uyuşturucu bir madde kullanıyorsanız mp3 TV gibi aletlerden olağan dışı sesler duymanız normal. 3 arkadaş benzer bir olay yaşamıştık kafalar milyonken. Kullanmıyorsanızda kesin cin gelmiştir ! demicem tabiki dışarıdan gelen başka bir sestir büyük ihtimalle fazla kafaya takmaya gerek yok.

2. olay, Tıpta okuyan bir arkadaşımla uyku üzerine onlarca amatör test yaptık kardeşin büyük ihtimalle o gün annenin sözünü dinlememiş ve öğlen uykusunu almamış ve çok yaramazlık yapmış vücut bu tip durumlarda (uykusuzluk ve yorgunluk) gece uyanıp uyandığınızda yaptığınız şeyleri hatırlamaz. Bilinç vardır fakat kayıt edilmez. " Yok artık su içmiş bunu hatırlamaması imkansız " dersen eğer hemen karşı atağa geçebilirim. Yaptığımız testlerin bir tanesinde "2" gün uykusuz kaldıktan sonra gece arkadaşım uyandı arkamdaki koltukta uyuyakalmıştı ben bilgisayardaydım geldi yanıma oturdu bilgisayarda yaptıklarıma baktı ardından tuvalete gitti çıkarken elini yüzünü yıkadı geldi yanımda biraz daha oturup üst kata yatmaya çıktı. Sabah yukarı nasıl çıktığını hatırlamadığını söyledi. Yani " yok artık su içmiş " ten fazlası var " tuvalete gitti! " " elini yüzünü yıkadı! " " merdiven çıktı! " yani bunlar olağan şeyler takma kafana. Ayrıca çocuğa sen uyurgezersin falan diyip psikolojisini bozmayın bir kere uyanıp naptığını hatırlamadı diye uyurgezer demek nedir arkadaş çocuğa ya.

3. olay, kağıtların kaybolma meselesinden koşarak uzaklaşıyorum :swoon2::swoon2:

4. olay, baban belkide arabasının anahtarını komodinin üzerine koyarken arkasına düşürmüş ve almak için ileri itmiştir, temizlik günlerinde kadınların kas gücüne dayalı işlerdeki zayıflığını ve seninde yaşından dolayı kas gücünün henüz yeterli düzeye ulaşmadığını düşünecek olursak yetişkin bir erkek için kolay olan bir aktivite sana imkansız gelebilir.

Bu kadar açıklama yeterli sanıyorum, iyi forumlar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben bunlardan çok daha fazlasını yaşamama rağmen hala mantıklı düşünebiliyorum arkadaşım.

Konuya gelirsek; eve taşınmadan önce de hiç bir gariplik yaşadın mı? Ve yahut, herhangi bir okült dal ile uğraşıyor musun?

Hayır. Daha önceleri hiç bir gariplik yoktu. Uğraşmıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Son olayı babama sormasaydım zaten buraya yazmazdım.

Uyuşturucu kullanmıyoruz, dışardan ses gelmediğine de eminim. Sonuçta kulaklığı kim takarsa o dinliyor değil mi? Muhabbet kuşu da değildi.

Kardeşim sürekli rüyasında garip garip konuşup, sesler çıkartıyor. En azından ayağa kalkıp gezmesinden iyidir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Mp3 çaların radyosu var mı? Yanlışlıkla basılan bir düğme size bir radyo kanalına yönlendirmiş olabilir. Kardeşinin durumu uyurgezerlik. Komodin konusunda şöyle veya böyle birşey diyemeyeceğim. Ama;

anladığım kadarıyla seni huzursuz eden, içten içe düşündüren şeyler yaşıyorsun. Bu tip düşünceler de durup dururken oluşmuyor. Diğer yandan bu tip konulara çok takılırsan beyin çoğu şeyi paranormal hale sokabiliyor. Bunu unutmadan yaşadıklarını bir süzgeçten geçirmeni tavsiye ederim. Seni huzursuz eden başka olaylar yaşadıkça bu başlık altına yazarsan olaylar daha netleşir ve yardımcı olunabilinir diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Mp3 çaların radyosu var mı? Yanlışlıkla basılan bir düğme size bir radyo kanalına yönlendirmiş olabilir. Kardeşinin durumu uyurgezerlik. Komodin konusunda şöyle veya böyle birşey diyemeyeceğim. Ama;

anladığım kadarıyla seni huzursuz eden, içten içe düşündüren şeyler yaşıyorsun. Bu tip düşünceler de durup dururken oluşmuyor. Diğer yandan bu tip konulara çok takılırsan beyin çoğu şeyi paranormal hale sokabiliyor. Bunu unutmadan yaşadıklarını bir süzgeçten geçirmeni tavsiye ederim. Seni huzursuz eden başka olaylar yaşadıkça bu başlık altına yazarsan olaylar daha netleşir ve yardımcı olunabilinir diye düşünüyorum.

Radyosu yoktu. Şuan tatildeyim. Döndüğüm de olmaz umarım.

Evet, aile fertlerini de bir araştırmanda fayda var bence.

Ablam ateist. Olağan üstü şeylere de inanmıyor.

Aklıma bahsettiğiniz bu mu bilmiyorum ama belki olabilecek şeyler geldi. Anneannemin evinde saksıya saklanmış garip kağıtlar ve anlam veremediğimiz bir şey vardı. Babaannemin evinden de daha önceleri böyle şeyler bulunmuş yani annemin anlattığı kadarıyla. Eskiden babaannem büyülerle falan uğraşıyormuş. Bence kocakarı adetleri işte.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Merhaba şuan 27 yaşındayım 96 yılında dedemın mevludumde ıkı adet varlık gordum hala goruyorum ıkı metre boyunda kafaları sıvrı koni şeklinde sıyah heybetli varkıklar kafamı kaldırıp baktım uzerme gelıp secde eder gıbı Egılıp gıttıler ogunden sora hep goruntu leer gordum gun ıcınde neyaşayacaksam gosderdıler serıt serıt bu onıkı yaşına gelınce coğaldı ve sınema gıbı net gelmeye basladı 5 ocak 2011 de ananemı kundaklanmıs bebek gıbı gosderiler ve 7 ocakda ananem oldu ruyamdada aynı ve hepsı oluyor ve ruya gunlugu tutuyorum ruyada bılmedıgım yerlere gıdıyorum gunes kapısını ogrettıler orada tabletler varmıs o kapıya taktıgımda pramıttekı kucuk kap varmısmısda o acılacskmıs Sıgıllerımı yaktılar ruyamda uyandıgımda tum bacaklarımdakı Sıgıllerım yanmısdı. Korkumdan aglamısdım. Yanı suraya yazdıklarım ceyregı cepten pekdeyzamıyorum devrık cumlem varsa affola bırde bu ışerledıkce dunyada olanları gordum ve grub kurdum grubum 9 ayda 3500 kısıye ulastı ama bıktım depremlerı tektek soyluyorum suan kapattım facemı ama arkadaslara haber salıp duyuru yapıyorum

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

emin değilim ama ben içten/dürüst buldum paranormal olaylara fenomenler yordum, yani kendimce bi gizem ve doğadışılık, olağandışılık sezdim ama bi yanıt sunamam, ya da bilemem; Çok fazla yorum yapılabilir ve çok değişik şeyler sunulabilir, Yani her şey olabilir, Bilmediğimiz açıklayamadığımız şeyler olabilir, Tuhaf bi gerçek bu;

ancak eve ilişkin olması ve sizde de eve ilişkin olduğunun düşünülmesi beni düşündürdü;

ikincisi bu psişik/dışsal bi fenomense farkında olmanız ve kabullenmeniz yani bunu görüyor ve hissediyor olmanız gidermeniz içinde önem taşır; Yani örneğin siz bilinçli olarak bunu yapıyor olduğunuzun farkında olmasanız da psişik olarak onu giderirsiniz;

Örneğin şeylerin neden çok fazla çok yönlü açıklaması/açıklamaları olabilir dedim belirteyim; Ben insan psişesine ve astral fenomenlere hatta insanın kendi gücüne ve farkında bile olmadan ( hatta isteyerek) bilinmeyen paranormal fenomenleri kendi farkında olmadan kendi oluşturabileceğine (düşünce gücü gibi düşünün) felan her şeye inanırım ve düşünürüm;

Örneğin başlangıçta bence o evi sevmediniz ve kendinize bunu böyle yansıttınız, bu bir olasılık; ama 3 yıl sonra nedene komidin olsun bu mantıklı değil gibi?

Tabi ki bu dışsal bi fenomende olabilir; ama bi komidin çekiliyor, Bu astral olarak mümkün olsun diyelim, bunu herhangi ev bireyide yapmış olabilir mi? Neden böyle düşünüyorum, Örneğin Kasyopya Celseleri okuyorum ben, Orada bi kişi tavandan "tak tak" sesleri duyuyor ve daha sonra yaptığı bi ruhsal celse-oturumda bu durumu soruyor, Sesler duyduk neydi? diye; Bunu yapanın yani tavana üç kez vuranın kendisi olduğu söyleniyor, Ve aynı anda odada iken yapıyor bunu;

Örneğin şu bile benim için bi senaryo olur; anlatıyorum; Lütfen yanlış anlamayın beni ve mizahıma verin, Eve yeni taşındınız, Ablanız bunu sevmedi ve hiç hoşlanmadı bundan ama özellikle o; Ve psişik-elektriksel fenomenler üretti bilinçaltı olarak;

İkinci bi senaryo, Ablanız ateist ; ama bizce ateist olmak yani resmi kurumsal dinlerin Tanrısını kabul etmemek-benimsemmek (ki bizde benimsemeyiz) hiç bir metafizik anlayışı kabul etmemek ve materyalist olmak demek değildir ve bunu kendine anlatmanın yollarını arıyor;

Hayır, Şaka bi yana ben tüm bu olaylarda bi ablanıza ilişkinlik sezdim gibi oldu bi an nedense ve bunu yazmak istedim-içtenliğime ve biraz da şakacılığıma verin lütfen ve beni yanlış anlamayın ne olur;

O evden taşınmayı isteyeniniz var mı?

Oraya taşındığınız için mutsuzluğu-kırgınlığı olan var mı?

Bilinmeyen şeyler benzeri düşünüp panik benzeri üretmektense mizahla düşünmek belki sizi/sizleri rahatlatabilir;

Ama bunun dışında belirttiğim Kasyopya Celselerinde bu tip doğaüstü fenomenler/durumlar çok geçer ve her biri farklı olarak yorumlanır; Genelde-genel olarak bu yorumlar em(elektomanyetik) anomalileri gibi şeyler olur ancak komidinin çekilmesi beni düşündürdü ve ben bunu bi ölçüde doğal olarak sizin tarafınızdan yapılmamış olarak düşünmeyi de denedim ve yorumlayamadım;

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hayır aslında başka yorumları/yorumlamaları açmak istemiyorduk ama yazdıklarımızdan sonra sanırım kaçınamayacağız bundan;

Birincisi bi kaç soruyu daha içtenlikle yanıtlarsanız seviniriz?

Annenizin ablanızın ateist olduğundan bilgisi var mı? Ve varsa bu konuda ablanıza bi baskısı, hacı-hoca muska-büyü benzeri baskı ve baskıları var mı?

Ya da özetle ablanız ve anneniz arasında bi gerginlik, uyumsuzluk var mı? Ya da daha özetle anneniz ve ablanız arasında psişik gerginlik benzeri;

Ya da tam tersi ablanızın annenizin inanması ve onlara gerçeği gösterememek ve bundan yani annenizin dini ritüellerinden rahatsız olması gibi bi şey var mı?

Çünkü iki kağıt kayboluyor (ki annenize yönelik ve dine yönelik),

İkinci olay annenizin odasında gerçekleşiyor ve sanki yine ona yönelik;

Kardeşinizle ilgili durumu yorumlayamadık çünkü uyanınca hepimiz ilginç olabiliriz; oluyoruz; VE garip seslerde bi çoğumuz çıkarabiliyoruz;

İlk olaydaki ses fenomenin de açıkçası emin olamadım; Burada ablanızın size tuhaf bi şeyler olduğunu göstermesi ve yansıtması var ve bunu yorumlamayı deniyoruz; ancak bi sonuca ulaşamıyoruz; Yani ablanız size bi şey gösteriyor ya da sizi uyarıyor/bilgilendiyor gibi;

Özetle ben açıkçası burada dışsal bi etki ya da korkulacak bi şey sezemedim çünkü başka olaylar olurdu/belirirdi gibi düşündüm;

Komidinin oynaması betimlemesi ilginç. çünkü iki kişi oynatıyor diyorsunuz;

Yani özetle orada belki sizi korkutmak/kaçırmak isteyen bi dışsal varlık olsun ya da o evde bi etki, Neden komidini oynatsın; Bu tutarlı değil, başka bi şey yapar-yapsın değil mi?

Her neyse bunlar bizim özgün yorumlarımız, hoşçakalın, mutlu kalın;

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sizleri Tek ve Sonsuz Yaratan' ın Sevgi ve Işığıyla selamlıyorum.

Aynı evde yaşadığınız insanlar arasında yüksek ruhani titreşim yoğunluğuna sahip olan biri bulunmakda. Bu kişi sahip olduğu ruhani titreşim yoğunluğu sayesinde 'diğer varlıkları' kendine çekmeyi başarabilir. Ve evin içerisinde farklı ruhani titreşim yoğunlukları biraraya geldiğinde, maddesel ilüzyon bu durumdan etkilenebilir. Bu gayet normal bir durumdur. Kardeşinin hatırlamıyor olması sahip olduğu akıl/beden ve ruh bileşimini dengede tutmaya yönelik yapılan bir harekettir. Hatırlamıyor olması kendi bilinci ve dengesi açısından daha yararlıdır. Kapı sesi, isminizin çağrılması gibi olaylar insanoğlunun bilinçaltının en basit örnekleridir. Bu bilinç altının ortaya çıkması evdeki ruhani titreşim yoğunluğunun karmaşasından meydana gelir. Sizlere tavsiyem islamın inisyonlarını kullanmanızdır. Zira diğer varlıklar üzerinde en etkili inisyonlar islam yoluyla insanlara bildirilmiştir. Bu inisyonları kullanarak evdeki ruhani titreşim yoğunluğu dengesizliğini ortadan kaldırabilir ve sizleri negatif yönde etkileyen varlıkları evinizden uzak tutabilmeyi başarabilirsiniz.

Daha kalıcı ve kesin çözüm için size önerebileceğim şey kendi ruhani titreşim yoğunluğunuzu kontrol altında tutmayı başarmanızdır. Bu noktada sizlere günlük meditasyonlar yapmanızı öneririm. İnsanlar fikirler ve bedenlerin içerisine sıkıştırılmış mutlak varlıklardır ve ancak fikirler ve bedenlerden kurtulduğumuzda içimizdeki enerji/ruha dönmeyi başarabiliriz. Fikirler ve bedenlerden arınmanın en geçerli yolu meditasyon yapmakdır. Daha önce meditasyon deneyimi yaşamadıysanız ve etrafınızda profosyonel anlamda meditasyonla uğraşan birileri yoksa bunu tek başına yaparken zorluk çekeceksiniz. Ve üzülerek söylemeliyim ki dışardan destek almadan kendi sahip olduğun ruhani titreşim yoğunluğunu kontrol altında tutman oldukça zordur. Özellikle kalabalık bir evde yaşıyorsanız bu durum dahada zorlaşır. Çünkü içe yönelik; dışardan gelen etkileri en aza indirerek mümkündür. Evin içinde bulunan diğer insanlar kendi sahip oldukları titreşim yoğunluklarıyla sizi etkileyeceklerdir. Ruhani titreşim yoğunluğunu geliştirmenin en etkili anahtarı Sevgi' dir. Ailenizle aranızdaki Sevgi bağı; yaşadığınız evi diğer varlıklardan uzak tutmanızı sağlayacak kadar üstün bir sevgi bağıdır. Yapmanız gereken tek şey bu sevgi bağını ruhani titreşim yoğunluğuna dönüştürmeyi başarabilmektir. Aslında bütün insanlar paranormal olaylar yaşarlar fakat bu durumu materyalist ve bilime dayalı düşünce ile açıklamayı tercih ederler. Maddesel ilüzyonun üzerinde değişiklik yapabilecek kadar ruhani titreşim yoğunluğuna yüksek olan varlıkların sizleri rahatsız etmeye yönelik karakterlere sahip olabileceğini düşünmüyorum. Daha düşük yoğunlukdaki varlıklar bu tarz girişimlerde bulunmaya yönelirler. Evcil hayvanların ruhani titreşim yoğunluğu insanlara göre oldukla düşüktür. Ve bu tarz olaylardan daha çabuk etkilenirler. Köpeklerin durduk yere bi yere bakarak havlaması, kuşun kafesin içinde amaçsızca uçarak ötmesi gibi olaylar çok sık rastlanan türde basit olaylardır. Bilmen gereken en önemli nokta şudur; farkında olmadan kendinize çekmeyi başarabildiğiniz diğer varlıklar sizlere ancak telepati yoluyla zarar vermeye çalışırlar. Aranızdaki ruhani titreşim yoğunluk farkından dolayı sizlere doğrudan temas edemezler. Sizi bulurlar; fakat size dokunamazlar. Çeşitli akıl oyunlarına başvurarak akıl/beden ve ruh bileşiminizi olumsuz etkileyebilirler. Fakat bu etkiyi en aza indirmek ve hatta ortadan kaldırmak yine sizin elinizdedir.

Ne olursa olsun 'korku' gibi titreşimler yaymamanızı öneririm. Zira 'zarar görmeyeceğinden emin' oldukları için bu gibi ruhaniyeti düşük olan varlıklar evinizden gitmeyecektir. Onların varlığını kabullenin; ve siz istemediğiniz sürece sizlere asla zarar veremeyeceğininde farkında olun.

Tek ve Sonsuz Yaratan' ın Sevgi ve Işığıyla kalın~

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...