SilverCavalry Oluşturma zamanı: Nisan 17, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 17, 2014 Diyelim ki Dünyaya gelirken istediğiniz herşey olabilirsiniz ve istediğiniz zaman doğabilirsiniz,ne zaman ne olarak doğmak isterdiniz? Saçmalamak serbest İlk ben başlıyım; Büyünün yeni çıktığı zamanlarda Merlinin yardımcısı olup büyü tarihinde güçlü ilk büyücülerden olmak isterdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
indigo55 Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Ben Osmanlı zamanında kılıç antremanı yapan bir çocuk olmak iserdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elias Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Güzel konu 1200 yılında bir assassin olmak isterdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Şekil değiştiren olmak isterdim,her bedene bürünebilen ve deri yenileyebilen bir yaratık.Konu kapanmıştır. (Saçmalamak serbest dedin terlik fırlatmayın şimdi) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 kuru fasulye olmak isterdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Archnight Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 jony sins desem ?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Fikrimi değiştirdim Nuri Alço Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Archnight Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 fon müziğini duyar gibi oldum laa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 erkek olmak istiyorum..ama hoşlandığım çocuğunda kız olmasını istiyorum ...intikam vakti hahha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yhus451 Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2014 Bulut gökyüzünde dolaşan özgür ve mutlu bir bulut olmak isterdim.İnsan olmak hiç çekici gelmiyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ilithyia Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Ortaçağ'da yaşayan bir cadı olmak isterdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BloodwitcH Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Avalon döneminde küçük bir kız olmak isterdim, Merlin ve Morgana'yı görebilmeyi, eskilerin en bilge formüllerini azcık olsun öğrenebilmek isterdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalanormal888 Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2014 Beyninin yüzde yüzünü kullanan biri olmak isterdim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2014 Albertus magnusun ilmine ve iskenderin askeri dehasına sahip biri olmak isterdim .Ama kim olmak isterdiniz biraz ezici potansiyellerinizi ve tanrının size verdiği nimetleri küçümsemeyiniz . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PurpleAngel Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Tek hücreli. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Mısıra giden ilk erkeolog ekibinden birinin başında olmak isterdim. Adamlar iyi para kaldırdılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Perseus168 Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2014 Mete Han´in ordusunda asker olmak isterdim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heretik Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2014 Orta çağda geceleri yaşayan bir hırsız olmak isterdim. (FRP de favori sınıfım her zaman Rogue olmuştur ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2014 Orta çağda geceleri yaşayan bir hırsız olmak isterdim. (FRP de favori sınıfım her zaman Rogue olmuştur )thief de güzeldi aslında Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
furk Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2014 Kesinlikle kedi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PaTeNoS Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2014 ben stephen king gibi bir yazar olmak isterdim ve zengin bir ailemin olmasını Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch Of Rain Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2015 Dünyaya gelmek istemezdim ben direk. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PurpleAngel Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2015 ........................... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
illegalions Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2015 Milattan önceki çağlardan birinde yaşayan bir cadının kedisi olmak isterdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 Güclü bir ajan olsam aslında fena olmazdim. :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.