masal perisi Oluşturma zamanı: Nisan 20, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 20, 2014 Yapımı :2009 - Almanya , Fransa , Kanada , Belçika Tür : Dram , Fantastik , Romantik Süre: 141 Dak. Yönetmen : Jaco Van Dormael Oyuncular : Diane Kruger , Jared Leto , Juno Temple , Sarah Polley , Rhys Ifans Senaryo : Jaco Van Dormael Yapımcı : Philippe Godeau [h=2]Film Özeti[/h] Başlıkta bahsi geçen Bay Hiçkimse, 2092 yılında dünyada kalmış son ölümlü olan 117 yaşındaki Némo adlı bir adam. Ölüm döşeğindeki Némo genç bir çocukken bir peronda durduğunu hatırlar. Tren kalkmak üzeredir. Annesiyle birlikte mi gitmeli, yoksa babasıyla mı kalmalıdır? Bu karar, sonsuz sayıda olasılığı doğuracaktır... Ve pek çok gezegen, iki ölüm ve sevilecek kadınlar.... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2014 Benim adamım oynuyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Topal Kırkayak Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2014 Bütün suç Brezilya'da yumurta haşlayan adamın yoksa hepimiz hayatlarımızın aşklarını bulmuştuk : ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2014 Ben filmi izlerken uyuya kaldım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2014 Ben filmi izlerken uyuya kaldım senin hep uykun var film bahane..gayet güzel filmdi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Topal Kırkayak Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2014 Evet standartların oldukça üstündeydi.. Hatta şimdi üçüncü kez izleyeceğim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2014 senin hep uykun var film bahane..gayet güzel filmdi.. iki gündür sabahın beşinde kalkıp yollara düşüyorum nasıl uykusuz olmayayım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.