Sofiel Oluşturma zamanı: Nisan 20, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 20, 2014 Evet arkadaşlar annemle yemek hazırlıyoduk ve loş bi ortamdı rüyada açıkçası garipti annemle kıymalı bi yemek yapıyoduk kıyma dagılıyo diye sinirleniyoduk bitane kadın vardı çok net hatırlıyorum tavayı yogurtla kavurun öyle kızartın diyodu dağılmaz diyodu çok tuhaf. Sonra yemegin içinden yılan çıkıyodu ama kocaman bişey öyle böyle değil ve ben hiç korkmadım net şekilde hatırlıyorum tam parmağımı ısırcak gibi oluyo anneme bakıyorum hemen çekiyorum ve yılanın basını masaya yatırıp kesiyorum. Rüyanın anlamı olabilir mi çünkü böyle rüyaları hep görmüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TheSilence357 Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2014 yılanın rengi yada nasıl kestiğinizle ilgili ayrıntı verebilir misiniz ? yada kestikten sonra yılanı ne yaptınız gibi bilgileri... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sofiel Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 Kestikten sonra yılanın içine bakıyodum ve kan gelmiyodu şaşırıyodum rengi sanırım kahverengi kumral gibi bişeydi. Masaya yatırıp başından tam bıçakla ikiye ayırıyodum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EunKyung Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2014 Uzmanlardan yardım alabilirsin ama yılanın düşman yada bir olası tehlikenin habercisi olabilir =o Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sofiel Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2014 Bilgisi olan yardimci olabilir mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PaTeNoS Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2014 İnternetten baktınmı belki bir kaç şey bulursun ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EunKyung Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2014 rüyada yılanın başını koparmak, sağlığa, sevince kavuşmaya, şöhrete sahip olmaya, merhametli çocuğa, getirili yatırım gerçekleştireceğine, özlemi duyulan bir kazanca, aşk hayatında mutluluğa, beceri sahibi bir insana, duygusal hayatın iyi gittiğine, ferahlığa, faydalı uğraşlara işarettir. Aynı zamanda iyi hali kaybetmeye, hilekar yabancıya, fakirliğe, kötülükten emin olmaya, fenalığını gizleyen insana delalettir. Kimi zaman da çağdaş ulemalar şöyle tabir ederler: Görülen rüya mağlubiyetten sonra istediği iyiliğe, zorlukların ardından umduğu başarıya, uzun süren çabaların sonunda ulaştığı daha sağlıklı bir hayata, uzun bir bekleyişin sonunda hak edilen müjdeye işarettir Alıntı =D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lacrimose Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2014 Ben de bir keresinde bizim evde oturma odasında oturan bir adamın üstüne sarılıp dolanmış bi yılanı adamın üzerinden çözüp arka pencereden dışarı atmıştım, rüyamı anlattığım insanlar hep "rüyada görülen yılan kötülüktür kötülüğü atmışsın evden" gibi şeyler dediler, sen de bi yılanın başını kesmişsin demek ki bi kötülüğü yok etmişsin sen de, etrafındaki bi uğursuzluktan kurtulmuşsun ya da kurtulacaksın ilerde, ve yılanın rengi ve uzunluğu da fark eder rüyada, yılanın uzun olması ve renginin siyah, kahverengi gibi koyu renklerde ya da koyu yeşil olması durumları bu durumların aksinden daha kötüdür, çünkü böyle yılanlar daha tehlikelidir dığerlerine göre, kahverengi gibi koyu renkli bir yılan kestiğini söylemişsin yani ciddi bi tehlikeyi önlemişsin/önleyeceksin, bence rüyanın yorumu bu. İyi forumlar, iyi yorumlar . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sofiel Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2014 teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.