Samhain1 Oluşturma zamanı: Nisan 20, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 20, 2014 17. yüzyıl Amerikası'nda geçen dizi, İngiliz kolonilerin yaşadığı Massachusetts eyaletine bağlı Salem kasabasında kurulmuş Salem Cadı Mahkemeleri'nde yaşanmış gerçek olaylardan uyarlanacak.Merak uyandıracak bir havası var, umarım konusu gereği uzun yıllar izleriz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2014 İlk 2 bölümü beğendim hoş olmuş ama daha kasvetli olabilirdi bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ginger Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2014 Set tasarimina kil kaptigim icin iki bolumden sonra izleyemedigim dizi maalesef. 17. yy da fakir adamlar guya, yasadiklari evin pencereleri vs tum ahsap aksesuar tornadan az once cikmis taze cilalanmis. Bir de adam gidiyor savasa yillar sonra geliyor pencerenin boyasi ayni, cilasi ayni yepisyeni. Temiz ahsaba hic bu kadar sinirlenmemistim, oysa ki izleyesim vardi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 Tiksiniyorum bu diziden izlediğim günün ertesi yatakta yatırmıyorlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0zguN Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Supernatural' ı bitirme başarısını gösterebilirsem bu diziye başlamayı düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 supernaturala gore bazı seylere daha iyi deginiyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Shattered Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Başlamayı düşünüyorum, görüşlerinizi alayım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrFaziL Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Kesinlikle izlenilmesi gereken bir dizi,ama bazen çok iğrenç olabiliyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
why Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 Afişler duvara asmalık çok beğendim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 Aslında çoğu sahnede "Öff yürüyün gidin yaa yok artık" diyesim geliyor... Kasvet yapalım insanların içini sıkalım derken kurbağa yutturma sahnesini abartmalar, ilgi çeksin diye insanların totolarını göstermeler falan komik geliyor bana. Çok fazla sarmadı ama ütü yaparken izlenesi bir dizi benim için... Ne zaman sıkılır bırakırım bilmiyorum. Muhtemelen birine daha kurbağa yılan gibi bir şey yutturur ya da ağzından dışarı çıkartırlarsa bırakabilirim baydı artık o sahne... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
why Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 Diziyi beğenmedim. Karakterler sıkıcı, hayranlık uyandırmadı,isimler bile aklımda kalmadı Cadı avını haklı göstermiş Cadıları şeytana tapan,kan kusturan olarak göstermiş Çok durağan Pantalon gömlek o dönemde var mıydı Sadece afişleri ve theme song mükemmel Witches of East End izleyin basit ama güzel Başka cadı dizisi filmi varsa önerin lütfen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alisa perne Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2014 Diziyi beğenmedim. Karakterler sıkıcı, hayranlık uyandırmadı,isimler bile aklımda kalmadı Cadı avını haklı göstermiş Cadıları şeytana tapan,kan kusturan olarak göstermiş Çok durağan Pantalon gömlek o dönemde var mıydı Sadece afişleri ve theme song mükemmel Witches of East End izleyin basit ama güzel Başka cadı dizisi filmi varsa önerin lütfen penny dreadful izle bayağı beğendim ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.