Samhain1 Oluşturma zamanı: Nisan 20, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 20, 2014 Viktoryan Dönemi Londrası’nda geçecek dizi; Dr. Frankenstein, Dorian Gray, Dracula gibi birbirinden ikonik karakterleri işliyor. İlginç bir konusu var herkes tarafından bilinen bu karakterlerin aynı çatıda toplanması içeriğini hem merak ettiriyor hem edişelendiriyor. XVtKrK7emyQsZXRsXSC Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samhain1 Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2014 İzleyen var mı arkadaşlar? Dizi hakkında yorumlarınızı merak ediyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
why Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 Biraz durağan ilerliyor Karakterler baskın değil Gizemli olması ve korku ögeleri güzel ama daha fazla olsa iyi olurmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Kesinlikle izlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Şu sahneye bakın mesela: https://www.youtube.com/watch?v=nwB2cMRyotY Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YAJE Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Woow, çok sevdiğim bir dizidir. Yeni bölümleri bekliyoruz. Ve ahh dorian gray ahhh diyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BloodwitcH Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Woow, çok sevdiğim bir dizidir. Yeni bölümleri bekliyoruz. Ve ahh dorian gray ahhh diyorum Ethan der geçerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YAJE Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Ethan der geçerim Ethan bilmiyorum yaa aslında çok esaslı adam ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BloodwitcH Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Ethan bilmiyorum yaa aslında çok esaslı adam ama Aslında favori karakterim Kesici Ebe Joan Clayton Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YAJE Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Aslında favori karakterim Kesici Ebe Joan Clayton Ayyy kesinlikle, keşke benim hocam olsaydı demiştim izlerken Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
catlovesjuly Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 İlk birkaç bölüm durağan gitsede dizi çok kaliteli olmuş. İzlenmesi lazım. Not: Ethan da Dorian da hepsi bebeğim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YAJE Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2015 İlk birkaç bölüm durağan gitsede dizi çok kaliteli olmuş. İzlenmesi lazım. Not: Ethan da Dorian da hepsi bebeğim Ahaha en iyisini sen söyledin insan seçemiyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2016 Yeni sezonu başlamış geç haberim oldu indiriyorum şimdi Gnoxis ailesinin seveceği bir dizidir, şiddetle herkese tavsiye ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2016 Bu sezonun son sezon olacağını bilmiyordum. Dizi final yaptı ve bitti. Daha iyi bir sezon ve daha güzel olarak devam edecek diye düşünüyordum ama uzatmadılar ve bitirdiler. Vanessa Ives (Eva Green) gibi bir karakteri izlemek gerçekten zevkti. John Clare karakteriy de diziyi sanatsal yapan en önemli karakterdi benim için. Fazla bilinmeyip hoşuma giden dizilerin kaderi kısa sürmesi artık üzmeye başladı. Umarım Eva Green bundan sonra aynı konseptte dizi ve filmlerde rol almaya devam eder diyerek dileklerimle yorumumu tamamlayım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.