EunKyung Oluşturma zamanı: Nisan 23, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 23, 2014 Uzun zamandır aynı meditasyonu yapıyorum. meditasyon konusunu iyice araştırdım belki yazıyordur atlamış olabilirim en iyisi fazla uzatmıyım =D Ben genelde odayı havalandırıp altıma minder koyuyorum dik duruyorum gözümü kapatıp burnumdan yeşil parçacıkları aldığımı sonrada ağzımdan kırmızı parçacıklar verdiğimi imgeliyorum , 15 dk boyunca yapıyorum sizce uygun bir meditasyon türümüdür yardımlarınızı bekliyorum , teşekkürler. =D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
owldeadht Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2014 Bence doğru yapıyorsun Bu meditasyon türü müdür demişsin bence rahatlıyorsan ve beynin bomboşsa meditasyonu iyi yapıyorsun İyi forumlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heretik Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2014 Ama imgeleme yaptığını söylüyor, meditasyonda zihni tamamen görüntülerden ve seslerden(tabi olabildiğince) ayırmak ve bir şey düşünmemek gerekmez mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dzyan Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2014 bana kalırsa da meditasyondaki temel amaç beyni hedeflenen işe uygun hale getirmek , hatta çoğu zaman boşaltmak oluyor bu. yani eğer beynin rahatlıyorsa doğru yapıyorsundur. işin derinliklerini pek bilmiyorum tabii, benim yorumum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
owldeadht Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2014 Ama imgeleme yaptığını söylüyor, meditasyonda zihni tamamen görüntülerden ve seslerden(tabi olabildiğince) ayırmak ve bir şey düşünmemek gerekmez mi? Senin dediğin teorik olarak öyle ama imgelemeyi iyi bilmek lazım meditasyon yapmak için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EunKyung Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2014 Meditasyon yaparken ya elim ya ayağım karıncalanıyor neden kaynaklandığını anlayamıyorum bu yüzden hareket etmek zorunda kalıyorum =( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2014 Meditasyon yaparken ya elim ya ayağım karıncalanıyor neden kaynaklandığını anlayamıyorum bu yüzden hareket etmek zorunda kalıyorum =( İlk başlarda vücudun kıpırdamadan dururken karıncalanmalar oluyor bu da vücudunun hareket etme isteğinden kaynklanıyor dikkatini dağıtmadan devam edersen bir süre sonra karıncalanmalar olmaz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GeceGelGiti Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2014 Teknik şeylere pek takılma sen boşver, kendini rahatlamış hissediyorsan sıkıntı yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EunKyung Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2014 Saolun dediğiniz gibi yapacağım =D şu an bana yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum =D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ogunay Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2014 dolunay meditasyonu için yardım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2014 dolunay meditasyonu için yardım http://www.gnoxis.com/dolunay-meditasyonu-ve-mantras%C4%B1-51135.html Daha fazlasını istiyorsan sitede arat ve araştır çok zor bir şey değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.