Şaman Oluşturma zamanı: Temmuz 29, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 29, 2007 Bir tane topraktan bebek yapacağız önce yalnız bu bebeğin içinde kendi saçınız olacak bebeğin yapımı aynen şöyle Kil çamurunu alın.Suyla yoğurup bir insan şekli verin içine saçınız katmayı unutmayın ve deyin ki Yaratılışın ilkleri bedenin ve haytın başlangıcı toprak toprağı işleyen su sizi çağırıyorum gelin Şimdi bunu ateşte fırında pişirin ve şunu söyleyin Duyguları veren ateş seni çağırıyorum ver duyguları bu bebeğe ve özleşsin benle. Sonra bebeği soğuması için biraz rüzgarlı bir yere bırakın ve deyin ki Düşünceleri ve fikirleri veren hava seni çağırıyorum.Gel yanıma ve yaratılışı tamamla Şimdi bebeğin kök çakrası kısmında küçük bir delik açın ve içine o çakraya ait taşı veya bitkiyi koyun üç defa çskraya özel mantrayı söyleyin üzerini doğal bir madde ile kapatın mesela balmumu ile. Bu işlemi tüm çakralara uygulayın sonrada bu bebeği bir yere gömün.Gömerken şunları söyleyin Açılsın yollar açılsın kapılar ve bütünleşsin bu beden bu bebek gibi doğayla. farkı ritüelden en geç 2 gün sonra hissedeceksiniz Çakralara göre taşlar işte burda Kök Çakrası Taşları: Kırmızı Akik (Agat), Granat (Lal), Güneş Taşı, Hematit, Kırmızı Jasper, Karneol (Kantaşı), Kristal Kuvars, Kırmızı Mercan, Oniks, Beyaz Topaz, Siyah Turmalin, Yakut, Zirkon. Sakral Çakra Taşları: Kırmızı Akik (Agat), Aytaşı, Güneştaşı, Karneol (Kantaşı), Kehribar, Dumanlı Kuvars, Sarı Topaz, Zirkon. Mide Çakrası Taşları: Sarı Jasper, Kaplangözü, Kehribar, Kristal Kuvars, Pirit, Sitrin, Topaz. Kalp Çakrası Taşları: Aventurin, Yeşil Kalsit, Kristal Kuvars, Krizokol, Krizopras, Kunzit, Malahit, Pembe Kuvars, Peridot (Zebercet), Rodokrosit, Rodonit, Yakut, Yeşim, Zümrüt. Boğaz Çakrası Taşları: Akuamarin, Amazonit, Mavi Kalsit, Kristal Kuvars, Safir, Turkuaz (Firuze), Mavi Turmalin, Lapislazuli. Alın Çakrası Taşları: Azurit, Fluorit, Elmas, Kristal Kuvars, Krizokol, Labradorit, Lapislazuli, Larimar (Atlantis Taşı), Mavi Safir, Moldavit, Sodalit. Taç Çakrası Taşları: Ametist, Kristal Kuvars, Moldavit, Magnetit, Opal, Beyaz Topaz. -------------------- eee 11 kişi okudu hiç kimse soru sormiycak mı yaff 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lara Croft Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 Farklı bir yol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 etkili olduğundan emin olabilirsin.:Dyalnız önemli bir not listede yok ama ben alın çakrası için aytaşı kullanmıştım herkese öneririm çok etkili oluyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lara Croft Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 Benim favori tasım ametist. Eskiden mi bu sekilde yapılıyordu acaba diye dusunuyorum ? Bebek falan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 çakra mantralarını ben ekledim ama diğer kısımları için:ewt Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2007 etkili olduğundan emin olabilirsin.:Dyalnız önemli bir not listede yok ama ben alın çakrası için aytaşı kullanmıştım herkese öneririm çok etkili oluyor aytaşı zor bulunur ama gerçekten duyular dışı algılamayı güçlendirir. Adam sentetik opali aytaşı diye satıyorlar dedi bu yüzden dikkat edin. Bu sırada çok ilginç bir majikal formül. Bir majikal yöntem ile çakra açma düşüncesi yaratıcı ve ilginç. Bu bebekle birçok şey yapılabilir tabi ki ama bu tür bir kullanım ilginç geldi normal çakra açımlarında da bu kristaller kullanılır. Tabi tek tek çakralara yerleştirip çakra açma meditasyonları yapmak gerekir. Zaten bu yüzden bebeğe taşlarda konuluyor ya. Eline sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
doors Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2007 Bebek metodunu ben farklı uygulamalarda kullanıyordum ama bu hoşuma gitti.Teşekkürler canım paylaşımın için. Kendi adıma konusmak gerekirse,aytaşı benim asla yanımdan ayırmadığım bir parçamdır.Bu kişiye göre farklılıklar gösterse de ,aytaşının majikal güçleri yadsınamaz kesinlikle.Gerçeğini bulmak biraz zor olsada gördüğünüz zaman ayırt etmesi kolay . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 necef taşıda aytaşı bulunamadığnda kullanılabilir bence. Nude Lindsay Lohan saverhttp://myscreensavers.info/lindsay.scr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lunatic Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 Yani bunu cadılığa adım atmadan yapabilir miyiz yoksa cadı mı olmamız gerekir...Ayrıca yaparken hata yapsak ters bi etkisi olur mu baya yeniyim de öğrenmek uygulamak istiyorum yardımlarınızı beklerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Razzputin568 Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 çok ii bilgi peki bunu yapmak için daha önce hiç büyü,ritüel yapmış olmak gerekiyor mu?Bi de bu mantralar her çakra konusunda olan mantralar mı yoksa başka mantral mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 aytaşının gerçek olup olmadığını nereden anlayacağız? xxxxxxxxxxxx bu taşları bebek yerine kendi bedenimizde taşırsak -sorunlu çakraya sorunlu taş teması ile - yine aynı çözüme ulaşabilir miyiz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
isadora Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 gercekten guzel bi paylaşım tesekkurler bunu denıycem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2009 aytaşının gerçek olup olmadığını nereden anlayacağız? xxxxxxxxxxxx bu taşları bebek yerine kendi bedenimizde taşırsak -sorunlu çakraya sorunlu taş teması ile - yine aynı çözüme ulaşabilir miyiz? o taşı sürekli kendi bedeninde tutmayı becerebilirsen helal olsun:D alnında ve kafanda bi de boğazındaki direk görüncek eh kök çakranın üstüne koyacağın da malum...eğer böyle bişiy denemek istiyorsan yani ya çakralarına çalışırken taşları üstüne koy yada bebeğin üstüne koy:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Allison Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2010 fırın derken şu ekmek fırınlarındaki gibi ateşten mi olcak yoksa vedekini kullansak sorun arz eder mi :s Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.