owldeadht Oluşturma zamanı: Nisan 27, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 27, 2014 Trafik akışında bir anda nereden geldiği belli olmayan aracın yol açtığı kaza sosyal medyada ve Rusya'da çok ses getirdi. Nereden nasıl geldiği görüntülerde anlaşılamayan arabanın o görüntüleri... http://www.sondakika.com/haber/haber-rusya-da-inanilmaz-olay-hayalet-araba-5922687/ Şaşırdım gerçekten izlemenizi tavsiye ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
damlasurer Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2014 Bende haberlerde görmüştüm. Uzmanlar görüntüde oynama yapılmadığını ve gerçekten de bir anda ortaya çıktığını söylemişlerdi. Ancak arabaların hayaleti nasıl olur bilemiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
owldeadht Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2014 Bende haberlerde görmüştüm. Uzmanlar görüntüde oynama yapılmadığını ve gerçekten de bir anda ortaya çıktığını söylemişlerdi. Ancak arabaların hayaleti nasıl olur bilemiyorum Evet haklısınız oynama yapılmamış şaşırtıcı doğrusu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
celali Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2014 Işınlama olabilirmi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2014 Sanırım paralel evrenlerde bir kodlama hatası olmuş; bir diğer boyutta seyir halinde ki araç farklı bir boyutta bulmuş kendini Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SteelHeart Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2014 Matrix Matrix başka cevabı yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
owldeadht Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2014 Konuyu dağıtacak mesajlar yazmayalım arkadaşlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fidentia Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2014 Bir göz yanılması, ışık oyunu tarzı bir şey de olabilir. Yine de ilginç. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zincir9596 Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2014 Trafik ışıklarının arkasındaki, yolun köşesindeki tali yoldan hızla çıkıyor araç, o sırada kameranın önünü kurban aracımız kestiği için yola çıkışını göremiyoruz ancak dikkatli izlenirse görülebilir. Zaten araç da bu araba daha kameraya yakalanmadan fren yapmaya başlıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TheCaSPiaN Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2014 Bunlar hep Walter Bishop Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2014 Trafik ışıklarının arkasındaki, yolun köşesindeki tali yoldan hızla çıkıyor araç, o sırada kameranın önünü kurban aracımız kestiği için yola çıkışını göremiyoruz ancak dikkatli izlenirse görülebilir. Zaten araç da bu araba daha kameraya yakalanmadan fren yapmaya başlıyor. aynen.. sadece kör nokta olayı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.