Lethal Perfection Oluşturma zamanı: Nisan 27, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 27, 2014 Bu forumda böyle bir şey bulamadım, internette araştırınca da hiçbir şey çıkmıyor aslında. Bu konuyu açtığım için de rezil olacağım büyük ihtimal. Böyle bir kinezi çeşidi var mı bilmiyorum, zaten Telekinezi'de yaklaşık Hemokinezi'de bahsedilen özellikleri başarabiliyor. Tamam, cesaretimi toplayıp soruyorum. Şu oyunlarda gördüğümüz uzaktan uzaktan hiç temas gerektirmeden bir vampir gibi kan emip ve kendini iyileştiren vampir olmayan büyücüler gerçekte var mıdır? Tamam çok saçma soru ama merak işte. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lordrream Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2014 Vay be merak ettim biraz uçuk ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2014 Vay be merak ettim biraz uçuk ama Bende farkındayım, aşırı uçuk. Ama bu tarz şeyler hayal ürünü oldu ise mutlaka bir kökeni vardır elbet. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AQJ6 Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2014 Gerçekten vardır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2014 Vardır o kadar vardır ki var olmaktan yok olmuşlardır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nightmarefromhell Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2014 Maalesef yoktur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
indigo55 Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2015 Psijik vampirlik işte öyle değil mi? Ben öyle anladım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugse Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 psişik vampirler çok mesela en basiti büyüye kaçmadan çenesiyle sizi esir eden yaşlı teyzeler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BloodwitcH Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Bu forumda böyle bir şey bulamadım, internette araştırınca da hiçbir şey çıkmıyor aslında. Bu konuyu açtığım için de rezil olacağım büyük ihtimal. Böyle bir kinezi çeşidi var mı bilmiyorum, zaten Telekinezi'de yaklaşık Hemokinezi'de bahsedilen özellikleri başarabiliyor. Tamam, cesaretimi toplayıp soruyorum. Şu oyunlarda gördüğümüz uzaktan uzaktan hiç temas gerektirmeden bir vampir gibi kan emip ve kendini iyileştiren vampir olmayan büyücüler gerçekte var mıdır? Tamam çok saçma soru ama merak işte. Kinezi olarak böyle bir şey yapabilmek bana göre imkansız ancak bana göre büyü yoluyla mümkün. Kişi bir ritüel eşliğinde size iyileşmeniz için kanını verir ve siz de onun enerjisi (Kan majik olarak hayat anlamına gelir zaten) ile iyileşirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Kinezi olarak böyle bir şey yapabilmek bana göre imkansız ancak bana göre büyü yoluyla mümkün. Kişi bir ritüel eşliğinde size iyileşmeniz için kanını verir ve siz de onun enerjisi (Kan majik olarak hayat anlamına gelir zaten) ile iyileşirsiniz. Bu beklediğim şeydi. Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.