fidentia Oluşturma zamanı: Nisan 28, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 28, 2014 (düzenlendi) sınava girdiğim masa da ters haç, latince kelimeler ve güneş haç'ı vardı. Hepsini daha önce de görmüştüm ancak daha önce görmediğim bir sembol dikkatimi çekti. Sınav ortamın da fotoğraf anca böyle çekebildim. Harfler gözüküyor ama. Nisan 29, 2014 fidentia tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cyaxeres Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2014 Arapça olabileceği gibi İbranice de olabilir. Senin çiziminin netliğinde her ikisinin de olması olasılığı gayet yüksek Çizen kişi biryerden görüp çizmiştir büyük ihtimalle. Harfleri net çizebilirsen, (Arapça ise) okuyabilirim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elias Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2014 @fidentia Eee sende bunu sonuçta gördüğünü çizdin öyle değil mi? Çeşke fotosunu çekseydin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2014 Burada görülen sembole hexagram denir hexagramda iki tane üçgen iç içe girmiştir biri madde dünyayı diğeri ise manevi dünyayı temsil eder.Kısacası manadan maddeye geçişi temsil eder.Pek çok yerde Hz.Süleymanın mührü densede işin doğrusu Hz.Süleymandan bile önce kullanılmıştır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2014 Mekke'nin sembolü olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2014 Buyrun buda Hz.Süleymanın mührü zannedilen tılsım: http://i.hizliresim.com/BXPZgj.jpg Benziyormu acaba? Not:Arkadaşlar hexagram yani yukarıdaki 6 köşeli yıldız dünyalık işlerde daha çok işe yararken pentagram yani 5 köşeli yıldız astral katlarda daha etkindir ruhsal işlerde daha etkili olur... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2014 Mekke'nin sembolü olabilir. İsrail bayrağıda olabilir http://i.hizliresim.com/El8Vdn.jpg Bu sembolü ilk kim kullandı bilinmiyor arkadaşlar hiçkimsenin tapulu malı değildir sembol işte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fidentia Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2014 Fotoğrafı ekledim ama diğerlerini silemedim. Kusura bakmayın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fidentia Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2014 Arapça olabileceği gibi İbranice de olabilir. Senin çiziminin netliğinde her ikisinin de olması olasılığı gayet yüksek Çizen kişi biryerden görüp çizmiştir büyük ihtimalle. Harfleri net çizebilirsen, (Arapça ise) okuyabilirim... Fotoğraftan umarım okuyabilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cyaxeres Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2014 malesef Arapça değil sizin de net olarak görebileceğiniz gibi. Görüldüğü üzere 6 kollu değil, 7 kollu yıldız. Yani heptagram/septagram. Hatrımda kalan birkaç bilgi kırıntısına göre pagan alt kültürlerinde Elven Star olarak bilinen seala denk geliyordu. 7. gezegen olması itibariyle Jupiter ile de ilgisi vardır tahminimce. Fakat içerisindeki harfler eğer kişinin kendi alfabesi değil de gerçekten kullanılagelen bir alfabenin harfleri ise, bunu bilemiyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fidentia Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2014 malesef Arapça değil sizin de net olarak görebileceğiniz gibi. Görüldüğü üzere 6 kollu değil, 7 kollu yıldız. Yani heptagram/septagram. Hatrımda kalan birkaç bilgi kırıntısına göre pagan alt kültürlerinde Elven Star olarak bilinen seala denk geliyordu. 7. gezegen olması itibariyle Jupiter ile de ilgisi vardır tahminimce. Fakat içerisindeki harfler eğer kişinin kendi alfabesi değil de gerçekten kullanılagelen bir alfabenin harfleri ise, bunu bilemiyorum... Anladim tesekkur ederim. Bugun o sira da kimin oturdugunu bulup o sembolu sorucam. Eger ogrenirsem buraya da yazarim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Module Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2014 Bilgim yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.