Siyah karlaR Oluşturma zamanı: Nisan 30, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 30, 2014 Selamlar Gnoxis ahalisi . Yakında sevgilime evlenme teklifi edeceğim ve çok farklı ve orijinal bir teklif yapmak istiyorum ama daha nasıl teklif etsem diye karar veremedim. Burada sizleri sormamda ki aslı amaç sizlerin düşüncelerine saygı duyduğumu ve farklı fikirlerinizle bana yardımcı olacağınızı düşünüyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ayandra Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2014 Açıkçası biraz da sevgilinin kişiliğine bağlı. Çok fazla farklı fikir çıkar aslında. Ama değişik ve orijinal olsun demişsin direk aklıma küçükken babamın bana oynattığı oyun geldi. Ben kırsalda büyüdüm. Televizyonumuz falan da yoktu. Koca bir tarla ve orman vardı sadece.Babam tarlaya ve ormana küçük küçük notlar yerleştirirdi. Bu notları bularak bir hediyeye ulaşırdım. Hazine avı gibi İlk notu verirdi, ilk notta ikinci notun yeriyle ilgili bir bilmece olurdu, sonra üç,dört,beş böyle giderdi. Genelde gömülü bir sandık ve içinde çikolata olurdu. Sende yaşadığın yer elverişliyse bu tarz bir şeyler yapabilirsin. Ha birde sevgilinin kişiliğine de bağlı hoşuna gitmeyebilir de orasını bilemem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2014 Çok hoşmuş . Aslında bende teklifin içinde böyle ipuçlarından oluşan bir teklif düşünüyordum , güzel fikir teklifi ettiğimde ki yaşattığım ruh haline güzel sonuç olur evet böyle birşeyler işte ama düşün düşün toparlayamıyor insan . Kısa bir zamanım var harika bi teklif olacak biliyorum güveniyorm kendime ama işte henüz bulamadım teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2014 Açıkçası biraz da sevgilinin kişiliğine bağlı. Çok fazla farklı fikir çıkar aslında. Ama değişik ve orijinal olsun demişsin direk aklıma küçükken babamın bana oynattığı oyun geldi. Ben kırsalda büyüdüm. Televizyonumuz falan da yoktu. Koca bir tarla ve orman vardı sadece.Babam tarlaya ve ormana küçük küçük notlar yerleştirirdi. Bu notları bularak bir hediyeye ulaşırdım. Hazine avı gibi İlk notu verirdi, ilk notta ikinci notun yeriyle ilgili bir bilmece olurdu, sonra üç,dört,beş böyle giderdi. Genelde gömülü bir sandık ve içinde çikolata olurdu. Sende yaşadığın yer elverişliyse bu tarz bir şeyler yapabilirsin. Ha birde sevgilinin kişiliğine de bağlı hoşuna gitmeyebilir de orasını bilemem ta öteden beri aklımdaki fikirdir bu bi de acaba konuyu açan arkadaş evlendi mi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2014 Siyah karlar uzun zamandır görülmüyor buralarda kim bilir belkide evlenmiştir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2014 Buralardayım yine , Geçen pazar evlenme teklifi ettim . Harika oldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
owldeadht Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2014 aklıma turkcell in reklamı geldi 2 sevgili kahvaltı ediyorlar ve gemi yaklaşıyo benimle evlenir misin selin yazıyodu bi pankartta oda güzeldi ama maliyet fazla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amonhera Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 Elverisli bir deniz kenarına gidilir. Denize hemen oncesinde birinin yardımıyla garip kucuk hazine kutusuna benzer bir kutu koyulur.tabi icinde yuzuk ve teklif vardır. Kız kutuyu gorur veya gordurulur, girip alır acar.. falan gibi fantazilerim vardı.. ah genclik..) arkadasa mutlulukla diliyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 Bir yastıkta kocayın gnoxis olarak düğünde bi çeyreklik atarız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 Teşekkürler daha evlenmedim biraz daha zaman lazım düğün için. Her zaman gittiğimiz bi restoranda teklifimi ettim. Güzel bi yemek sonrasında fenalaşmış rolü yaptım zehirlenmiş gibi , kendisi hemşire olduğundan hemen bişiler yapmaya başladı etrafımıza restorandaki herkes falan toplandı sonrasında gömleğimi yakasını açında boynumdaki tektaşı kendisine uzatıp teklifimi yaptım çok komik oldu ama sonra toparlandık falan. Ambulans gelince aceleyle hesabı ödeyip arka kapıdan koşarak kaçtık hayatımda o kadar güldüğümü hatırlamıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 kesinlikle unutamayacaktır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amonhera Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 Torunlarınıza anlatırsınız insallah.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
I like myself Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 tebrik ediyor ve torunlarınızı okşamanızı diliyorum ama çok romantik yawhu azcık romantik yapmayın bu teklifleri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 Teşekkürler daha evlenmedim biraz daha zaman lazım düğün için. Her zaman gittiğimiz bi restoranda teklifimi ettim. Güzel bi yemek sonrasında fenalaşmış rolü yaptım zehirlenmiş gibi , kendisi hemşire olduğundan hemen bişiler yapmaya başladı etrafımıza restorandaki herkes falan toplandı sonrasında gömleğimi yakasını açında boynumdaki tektaşı kendisine uzatıp teklifimi yaptım çok komik oldu ama sonra toparlandık falan. Ambulans gelince aceleyle hesabı ödeyip arka kapıdan koşarak kaçtık hayatımda o kadar güldüğümü hatırlamıyorum vay harika bi teklif olmuş hemen çalıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 Çok teşekkürler umuyorum torunlarımızla güzel vakit geçirecek kadar ömrümüz olur herkesin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
owldeadht Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 Siyah karlar güldürdün yahu :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 süper yapmışın siyak yaa Allah mutlu etsin..Ni zaman düğün gelelim bizler de Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 Hadi benden bir yarım altın gelir yine iyisin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 düğün nerde olacak yelizle gelelim beraber Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 Halayda başı ben çekerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 Halayda başı ben çekerim ahahhdhsda halay başını ben çekmeyi düşünüyodum ya olmaz ki ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 Sen sonu çek asdf ikimizde alırız bir mendil taamdır siyak için zılgıt çekmeyi öğreneceğim bizim oralarda öyledir de Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 ahasgashgdsd sen zılgıt çekerken bende sonu çekicem demek ha tamamdır o halde başlasın eğlence (yalnız siyahın haberi yok biz kendi kendimize karar veriyoruz ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 Zaten öyle bir hale getirdik ki artık gelin, yeter ki susun diyecek zorla kendimizi davet ettirdik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 aynen yengeye selamlar saygılar hürmetler ,geliyoruz yelizle düğününe ona göre hazırla herşeyi siyahkarlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.