Laxus Oluşturma zamanı: Nisan 30, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 30, 2014 merhaba arkadaşlar lusid rüya ile ilgili bir sorunum vardı şuana denk hatırladığım kadarıyla 3 kez deneyim yaşadım ama tam olarak değildi nasıl anlatsam rüyada olduğumu biliyordum ama kontrol etmekte çok zorlanmıştım kısa bir süre sonra kontrolü kaybetmiştim zaten herneyse eskiden rüyada olduğumu farkettiğimde uyanırdım ama bu aralar farkına vardığımda sebepsiz bir korku basıyor sanki lusid görsem ölecekmişim gibi hissediyorum sizce nedendir bilinçaltıyla ilgili olabilirmi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2014 Bende de oluyordu ilkten ama zamanla yeniyosun o korkuyu. Lucid olduğun zaman o düşünceyi aklına getirmemeye çalış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.