Guest Eftalya Oluşturma zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 7, 2006 VII. Örtmeyi bitirdikten sonra, mumyanin basi ruhunu taniyana emin olana kadar bir portre maskesiyle örtülür. Maskelenmis mumya, yaldizlanmis tht tabutun içine yerlestirilir ve sarcophagus'un içine konur. http://img484.imageshack.us/img484/1759/13qr7.jpg http://img484.imageshack.us/img484/987/2hz1.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kukla Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2006 fotoğrafları çok beğendim çok güsellleeerr.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2006 yok ben direk ölmeyi ve yok olmayı tercih ederim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ametist Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2006 bu mısırdaki medeniyet seviyesinin sırrını merak ediyorum ben asıl adamlar nasıl olmuşta bunları akıl etmişler ve yapabilmişler pess Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2006 Yaw daha eli yüzü düzgün ölümsüzleşme şasımız yok mu acep??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2006 Tarihe geçecek bir olay meydana getirirsen,yeni bir buluşa imza atarsan,ömür boyu konuşulabilecek yapıtlar ortaya koyarsan....hiç olmazsa adın ölümsüzleşebilir:D Mumyadan falan iyidir en azından:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2006 yiğit ölür nam ı kalır dıyosun nora ha hakıkatende dogru soyluyorsun bedenımın curumus veya curumemıs olması pek onemlı deıl Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2006 ben toprağa yem olmaya razıyım kardeşim yaaslında herkes ölümsüz kimsenin ruhu yok olmuyo ki demi...mumya olmaya hiç niyetim yok toprak olmak daha iyi bence... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2006 geçmiş zamanda, dünya çapındaki tarihi kişilikleri görmeyi isterdim aslında ama tabi bal mumuyla yapılmış hallerini... mumyalanan halleri biraz korkutucu olurdu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalipso Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2006 böyle ölümsüzleşeceksem hiç almayalım güzel sade bi iskelet olmak dana hoş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2006 böyle sargılar içinde olumsuz olcama yok olmak isterim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2007 abovvvv valla bunlar tiksinç be böle ölümsüzleşmenin ben teee.... neyse yaşicaksan adam gibi yaşa veya hiç yaşama böle şey olurmu be yaf Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MurKy Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2007 Mumyalamışlar Birçoğunu.. Böyle Ölümsüz Olmaktansa Ölerek Onurlu Biri Olurum Daha İyi.. Hıh Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2007 haklısın murky bende bunu dile getirdim ya valla binyıllar sona ayyyy cesete bak die bir kadın bnm cesedime laf atıcaksa başlarım öle işe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ArchangeL Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2007 evet yeterince ölümsüz görünüyorlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2007 ben boyle olmak istemem zaten oyle bir sekle girmislerki kendileri boyle olacaklarini bilseler istemezlermis heralde muyalanmayi;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.