Depressive Oluşturma zamanı: Temmuz 29, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 29, 2007 (düzenlendi) benim agzım acık... Nisan 13, 2013 AurorA tarafından düzenlendi Ölü videolar temizlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 harika..ben normal bi sekılde bıle acamıyorum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 valla ben bikaçını yapabiliom :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 iskambil kagidiyla herseyi yaparim da, para ve zippoya gelince elim donmuyo .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ainariel Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 vallahi ben çok dengesizim anca kalemi evirip çevirebiliyorum abuk subuk zippoyla yapamam hiçbirşey ay birden bu anı daha önce yaşamış gibi hissettim tanrım :S öff :S ürkütücü...bunları daha öncede burda yazdım ben :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 vallahi ben çok dengesizim anca kalemi evirip çevirebiliyorum abuk subuk zippoyla yapamam hiçbirşey ay birden bu anı daha önce yaşamış gibi hissettim tanrım :S öff :S ürkütücü...bunları daha öncede burda yazdım ben :S kalem de sekildir.. onunla ilgili de bi iki kore videosu var youtube da.. japon da olabilir tam hatirlamiyorum.. bunlari daha once yazdim kismini da yasanmis hissediyosan derin bi dejavu ymus derim o zaman.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 ben yapıom valla bi kacını işte böle tesbih cevirir gibi felan :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ainariel Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 kalem de sekildir.. onunla ilgili de bi iki kore videosu var youtube da.. japon da olabilir tam hatirlamiyorum.. bunlari daha once yazdim kismini da yasanmis hissediyosan derin bi dejavu ymus derim o zaman.. .. vallahi o yazıyı yazmaya başladığımdan itibaren hala daha yaşıyorum yani geçmişi.....devam ediyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 kapağını sallayarak açarım belki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 ögretirim ben sana vhercle :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 bi taraflarım yanmasın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 eee amacım o zaten :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 Türk yapımı bir belgesel.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 mess onu hiç sorma yurtta denedik onu rezil olduk :D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 mes büyüksün inanılmaz b videoydu valla fena geyik yapmışlar yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 bu adamlar kesin sayısal ogrencisi her acıyı hesaplamıslar:D:D cok guzel olmus ama kibrite devamm:):D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 yaf sormaa yurtta kibrit atıoz saga sola ucuo ama yanmıo oadada yataktan yataga atıoz kim yakarsa artık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 helal olsun dıyorum baska bı sey demıyorum ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
efemera Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 karizması eksik olup da ah bi karizmam olsa yaba dadaba day ah ben neler yapardım! diyenlere şiddetle önerilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 abi bir numarali hareket bir numara.. superrrr.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cerberus Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2007 adamlar bildigin issiz baska bir aciklama getiremiorum zippo ile muhtesem hareketler yapiyorlar cok begendim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 huohahaha süper video mes Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Ben açamıyrm bile bir de bunlrı izlersem :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 ilk video nun şarkısını arıyorummmm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beelze Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2007 mess sağolasın da biz boşuna mı aldık bu zippoyu yaw:wallbash: 2-3 heraket yapioz kalıyoz bi de aynı hareketleri yapa yapa havasıda kalmadı şimdi kibrite de dönmek olmaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.