Guest piinar Oluşturma zamanı: Temmuz 30, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 30, 2007 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2007 erkek olmaya lüzum yok ki ben de olsam ben de bakardım yani bakılmıycak gibi değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
True Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2007 ilk resim çok komikmiş ya:D aslında benim fransız bi sanatçının sergisi için çektiğim bi foto vardı, serginin konusu çıplak ruh, oradada böyle bi çocuk vardı arkasında kayaya uzanmış çıplak bi kadın bu elemanda kadraja giriyo bakışı çok komikti:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2007 ilk resim cok komik gercekten:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2007 harry potter.. .. ten points from gryffindor.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2007 harrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyyyy Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2007 what a shame on you.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2007 O kadar açarsan bakmamak ayıp Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.