Lethal Perfection Oluşturma zamanı: Mayıs 14, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 14, 2014 Long live EBM Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2014 Son zamanlarda çok hoşuma giden bir tür EBM. Industrial metali daha fazla inceleyeyim derken bu türle tanıştım. Artık scream vokal sevmiyorum diyordum ama bu türün içinde çok uyumlu bir hale gelmiş. Ayrıca dans etmeyi de anlamsız gören biriydim ama dans öğrenme hevesi verdi bana. Kısacası ben türü çok sevdim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2014 Son zamanlarda çok hoşuma giden bir tür EBM. Industrial metali daha fazla inceleyeyim derken bu türle tanıştım. Artık scream vokal sevmiyorum diyordum ama bu türün içinde çok uyumlu bir hale gelmiş. Ayrıca dans etmeyi de anlamsız gören biriydim ama dans öğrenme hevesi verdi bana. Kısacası ben türü çok sevdim. Ben Industrial Metal üzerinden değil de Gothic Metal-Neo folk-Darkwave-Futurepop yolu ile tanışmıştım. Tamda "Aman be! Olmaz olsun Metal dedikleri müzik. Hep aynı şeyler hep aynı şeyler" dediğim anda birden karşıma çıkıvermişti. Sanırım iyi de anlaşıyoruz, iki yıldır sıkılmadan aynı tür müziği nasıl dinliyorum şaşırıyorum. Bununla beraber, benden başka EBM dinleyen birilerini görmek pek hoş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2014 Evet genelde metalden sıkılıp elektroniğe geçiyor herkes. Yok zaten ebm sıkılıp bırakılacak bi türe benzemiyor, geleceği parlak. Dinlerken kendimi gelecekte yaşıyormuş hissediyorum zaten =)) Ben henüz başlayalı 2 ay falan olmasına rağmen geçen kendimi dans ederken buldum ama göründüğü kadar kolay değilmiş o figürler =)) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2014 Teşekkürler pek tarzım olmasada sevdim ve telefonuma indirdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2014 Fractured-Cold Eyes şarkısıda güzelmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2014 Fractured-Cold Eyes şarkısıda güzelmiş O zaten en sevdiğim ikinci Fractured şarkısı. Evet genelde metalden sıkılıp elektroniğe geçiyor herkes. Yok zaten ebm sıkılıp bırakılacak bi türe benzemiyor, geleceği parlak. Dinlerken kendimi gelecekte yaşıyormuş hissediyorum zaten =)) Ben henüz başlayalı 2 ay falan olmasına rağmen geçen kendimi dans ederken buldum ama göründüğü kadar kolay değilmiş o figürler =)) O figürleri gördüğüm zaman "Bu ne la? Bir iki kolu birleştiriyor, çeviriyor sonrada ikisini beraber omzuna koyuyor oluyor bu sana Industrial dans" demiştim. Fakat denemeye başlayınca zorluğunu çok çok iyi anladım. Kolları çevirirken hangi yolla çevireceğin, çevirirken şarkının ritmine göre kolları nerede durduracağın ve kolları çevirirken ayakları ne yapacağın aşırı önemli. Eğer ki müziğe ritim uyduramazsan dans alıyor başını gidiyor. Ayakları hareket ettirmezsen gittikçe apaçi dansına benziyor, eğer saçma sapan ayak figürleri kullanırsan da dengeyi kaybetme riskin yüksek. Bununla beraber tek figür kolları çevirmek değil elbet. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heretik Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2014 Senden sonra ben de Fractured dinlemeye başladım, şu anda Only Human Remains mesela Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2014 EBM dinleyenler olarak gittikçe çoğalıyoruz. Sanırım "EBM Türkiye" fikrini gerçeğe geçirebilirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2014 Cidden öyle bir forum falan aç sen en iyisi. Ama henüz yeterli potansiyel yok bizim ülkede sanırım. Ben de industrial dans kursu açayım. İçeride gaz maskesi falan da satarım ) Bu arada Ebm bana Almanca'yı bile sevdirdiğine göre sağlam bir tür harbiden. Eskiden sahilde yürüyüş yapardım artık sanayii bölgesine gidiyorum gezmeye. Bi arkadaşım kafayı mı yedin, gezecek başka yer kalmadı mı diyor. Fabrikaları küçüklüğümden beri sevmişimdir zaten. Sanayii bölgesinde gezerken bi an durup industrial dans yaparken hayal ediyorum kendimi de iyi bi dayak yerim heralde heh =)) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2014 Cidden öyle bir forum falan aç sen en iyisi. Ama henüz yeterli potansiyel yok bizim ülkede sanırım. Ben de industrial dans kursu açayım. İçeride gaz maskesi falan da satarım ) Bu arada Ebm bana Almanca'yı bile sevdirdiğine göre sağlam bir tür harbiden. Eskiden sahilde yürüyüş yapardım artık sanayii bölgesine gidiyorum gezmeye. Bi arkadaşım kafayı mı yedin, gezecek başka yer kalmadı mı diyor. Fabrikaları küçüklüğümden beri sevmişimdir zaten. Sanayii bölgesinde gezerken bi an durup industrial dans yaparken hayal ediyorum kendimi de iyi bi dayak yerim heralde heh =)) Tabi o sırada sen cyberloxla falan orada dans ederken gerçek endüstriyelci amcalar (Otomobil tamircileri falan ) "Ne yapıyor la bu?" diye bir güzel kafanı kırar. Hehehe. Bizde nükleer santral falan olsa daha iyi olurmuş sanki. Şarkılardaki siberpunk hava insanı sarıyor, bir yerden sonra artık diğer insanların gördüğü gibi görmüyorsun. Tamamen teknolojik, karanlık, insanların salaklaşmaya başladığı ve teknolojinin esir ettiği bir dünya içerisinde yaşamaya başlıyorsun. Ne denir buna? Bir şeylerin farkına varmak mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2014 Tabi o sırada sen cyberloxla falan orada dans ederken gerçek endüstriyelci amcalar (Otomobil tamircileri falan ) "Ne yapıyor la bu?" diye bir güzel kafanı kırar. Hehehe. Bizde nükleer santral falan olsa daha iyi olurmuş sanki. Şarkılardaki siberpunk hava insanı sarıyor, bir yerden sonra artık diğer insanların gördüğü gibi görmüyorsun. Tamamen teknolojik, karanlık, insanların salaklaşmaya başladığı ve teknolojinin esir ettiği bir dünya içerisinde yaşamaya başlıyorsun. Ne denir buna? Bir şeylerin farkına varmak mı? Off ne kadar fazla kavram saydın bana. cyberlox, siberpunk falan yeni yeni öğreniyorum ben Yok ya ben o kadar karamsar şeyler görmüyorum. Evet teknolojik vizyonlar sunuyor ebm dinlerken ama benim geleceğe dair görülerim oldukça pozitif, düzenli, teknolojiyi sistematik bir şekilde ve barışcıl kullanan gelişmiş bir toplum görüyorum. Tabi bu benim polyannacılığım da olabilir. Ama tabi şu scream vokal ve agrotech midir nedir o işin içine girince biraz karamsar bakman normal. Bu arada bu başlık Ebm sohbet alanı oldu hadi bakem Ama çevremde hiç Ebm dinleyen arkadaş yok o yüzden çenem düştü burada hehe. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.