Lethal Perfection Oluşturma zamanı: Mayıs 18, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 18, 2014 @apocalypse http://www.gnoxis.com/fractured-killing-time-inc-57652-2.html Konu fazlasıyla uzadı, en iyisi bu tarz bir konu açarak buradan devam ettirmek. Hem böylece muhabbeti devam ettirebiliriz hemde diğer EBM severler ile tanışabiliriz. Off ne kadar fazla kavram saydın bana. cyberlox, siberpunk falan yeni yeni öğreniyorum ben Yok ya ben o kadar karamsar şeyler görmüyorum. Evet teknolojik vizyonlar sunuyor ebm dinlerken ama benim geleceğe dair görülerim oldukça pozitif, düzenli, teknolojiyi sistematik bir şekilde ve barışcıl kullanan gelişmiş bir toplum görüyorum. Tabi bu benim polyannacılığım da olabilir. Ama tabi şu scream vokal ve agrotech midir nedir o işin içine girince biraz karamsar bakman normal. Bu arada bu başlık Ebm sohbet alanı oldu hadi bakem Ama çevremde hiç Ebm dinleyen arkadaş yok o yüzden çenem düştü burada hehe. Cyberlox: Cybergoth kültünün vazgeçilmezi, saça takılan bir çeşit renkli başlık. http://www.vixensingsblack.com/Guide/rivet1.jpg Siberpunk: Yakın geleceği konu alan distopik Bilim-Kurgu alt kültü. Teknolojinin aşırı seviyede ilerlediği ancak post-modernizmin etkilerinin toplum üzerinde aşırı yıkıcı bir şekilde etki bıraktığı bir dünya tasarlanır. EBM/Aggrotech müziğin olmazsa olmazıdır. (Aslında Siberpunk tema dışında temalar kullanan elemanlar da çıkmamış da değildir.) Neyse, görenin "Aha, işte bu EBM veya onun gibi bir şey" diyeceği dinlenebilinir bir şarkıyı ilk mesaja atmakta sıkıntı yoktur umarım. http://www.youtube.com/watch?v=MYC5VFuiblU Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Oh süper yeni konudan devam edebiliriz. Cyberlox çok hoş bi şey, Predator saçı gibi. Skinny puppy için 80'ler pop müziğine benziyor diyebilirim. Ama bu işin köklerinden olduğu belli. Evet bütün sibernetik organizmaları bu konuya bekliyoruz artık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Bunu kesin dinlemişsindir de ben açılışımı bununla yapayım. Bana hem gaz veren hem duygulandıran nadide bi eser. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Oh süper yeni konudan devam edebiliriz. Cyberlox çok hoş bi şey, Predator saçı gibi. Skinny puppy için 80'ler pop müziğine benziyor diyebilirim. Ama bu işin köklerinden olduğu belli. Evet bütün sibernetik organizmaları bu konuya bekliyoruz artık Ama ki Cyberlox kullananlar Predator'den daha sevimli oluyor, değil mi? Mesela mesela: Mesela bu eleman powersuppy'daki bütün kabloları kendisine bir saç edinmiş olan insan evladı? Değil mi? Bununla beraber Skinny Puppy ile yeni tanışmışsan bakmanı öneririm. Pek sağlam müzik yapıyorlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Birde şöyle bir favorim var bu aralar, tanışmanı isterim. http://www.youtube.com/watch?v=iuRmXendSU8 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Kablolu saç biraz abartı geldi ya Skinny Puppy keşfedeceğim bi ara. Mind in a box iyimiş, arada bi clean vokal iyi geliyor bünyeye. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Kablolu saç biraz abartı geldi ya Skinny Puppy keşfedeceğim bi ara. Mind in a box iyimiş, arada bi clean vokal iyi geliyor bünyeye. http://images.hepsiburada.net/assets/Bilgisayar/ProductDesc/ae_vp750_icresim5.jpg Bunlar şimdi abartı mı? Hiç sanmıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Yaratıcı vokallere ev sahipliği yapar bu müzik... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2014 Bir atari oyunu müziğine göre fazlasıyla kaliteli. industrial efektler çok tatlı oturmuş parçaya. Farklı bi lezzet. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2014 Bir atari oyunu müziğine göre fazlasıyla kaliteli. industrial efektler çok tatlı oturmuş parçaya. Farklı bi lezzet. Cyberpunk her yerde kaliteli kalıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2014 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2014 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Ardı ardına mesajlar sıralayarak sürekli post kasıyor gibi görünmek istemedim ancak bu nadide parça burada yer almalıydı. Bu kayıtları eleman nereden yakaladıysa bırak bir Alman'ı, bütün dünyayı Almanların safında savaştırmaya yeter. Birde Almanca pek kaba bir dil derler, doğru konuşulunca insanları çok güzel gazlayabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Bu gruba giriyor mu buda giriyorsa benim yıllardır favorim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Bu gruba giriyor mu buda giriyorsa benim yıllardır favorim Üzgünüm, bu bildiğin EDM. EBM ile aralarındaki fark EBM'nin "Industrial" olarak tanımladığımız çevreye yatkın olması, Böylece EDM "Kur kır çal oynasın" tarzı bir müzik iken (Sakın anlaşılmasın, şarkı gerçekten güzel. Sadece şu an başka türlü bir tanım aklıma gelmiyor.) EBM bariz olarak daha melodik ve daha fazla enstrüman gerektiren bir tür oluveriyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.