kerokero55 Oluşturma zamanı: Mayıs 19, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 19, 2014 Merhabalar,şimdi geçen gece uyandım su falan içtim ışıklarımı kapattım. Sonra yatağa geçtim tam yatıyorum kapıdan birşey bana bakıyor böyle simsiyah birşey donakaldım bildiğiniz sonra hemen kardeşimi uyandırayım falan derken bi baktım yok o gün kedimde biraz tuhaf davranıyordu acaba ne olabilir? :nea:not: kesinlikle ayıktım uyku sersemi diyildim. Olay saat 3:30 civarında Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sticker Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 Daha sonra da gördünüz mü? Merak ettim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sofiel Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 Göz yanılmasıdır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yhus451 Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2014 Bencede goz yanilmasidir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
minzi Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2014 İste bu tur durumlarda ne istedigini soracaksin gorunduyse var bi derdi belli. Sor cevap yoksa yat uyu. Varsada konus iste. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
why Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2014 Hiç korkma sakin kal. Ona seslen ne istediğini sor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2014 Sadece bir defaya mahsus gördüğünüz şeylerin %90 göz yanılsaması olması ihtimali var. Her şeyi paranormal olarak değerlendirmek sizi yanıltır. Gördüklerinizi kedidir kedi diyerek geçiştirin demiyorum ama biraz kulak arkasında tutup araştırın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2014 Kedidir kedi Bundan 7 8 yıl önce bende anlattığınız tarzda gölge görüp uyku sersemi çok korkmuştum sonuç elbette bir şey olmadı içiniz rahat olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2014 Belki de kapıda bir karartı görmek istemişsindir, ya da anlatacak paranormal bir şeyinin olmasını istemişsindir. Normal olur böyle şeyler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SleepDemon Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Bende böyle bir durumla karşılaşmıştım.Ama benim gördüğüm yada gördüğümü sandığım şey ( varlık, artık ne olursa vb.)siyah olmanın aksine bembeyazdı ve gözümün önünden geçmişti. (cok net bir görüntüye sahip olması benim hafızamda yer etmiş baya eski bir olay anlattığım ama sonrasında bidaha ufak bir kaç yaşanmışlık dışında birşey olmadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sticker Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 ben de etrafımdaki boşluklarda zaman zaman beyaz bir noktanın var olup hemen kaybolduğunu görüyorum. Gözümle ilgili bir sorum olduğunu düşünmüştüm hep. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sinemaksoy Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 bende bu şekilde olaylar yaşıyorum ama hep kendi kurduğum şeyler olduğunu düşünmeye çalışıyorum. Bence sizde öyle yapın çünkü belli bi zamandan sonra baş edemezsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Bencede göz yanılmasıdır ama sen genede için rahat etsin istiyorsan korunmak için büyü/uygulama yapabilirsin sitede içerik bol Not:Arkadaş siz ne vicdansız mahluklarsınız(yanlış yönlendirenler) bilmediğiniz halde sanalda olsa otorite kurmak için bu kadar korkmuş yardım isteyen birini yanlış yönlendirmeye utanmıyor musunuz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.