Mentality Oluşturma zamanı: Mayıs 27, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 27, 2014 Selamlar Ankara'da bildiğiniz tarot bakan, işinin ehli kafe türevi mekanlar veyahut kişiler var mı acaba ? Fal baktırmayalı baya oldu, yaz tatiline Ankara'ya gelmişken tarot baktırayım dedim ama bildiğim bir mekan yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2014 Ankarada "sadece 5 liraya 1 yil garantili kahve fali" sloganini duydugum gun zaten inanmadigim ama ekmek parasi diye dusunup saygi duydugum falcilara olan saygimida kaybettim Trabzona yolun duserse haber ver cok iyi tarot bakan bir arkadasim var ona baktirirsin ben inanmasamda cafelerden 6 bin lira maasla gel calis diye teklif gelince demekki inananlari fazlasiyla tatmin ediyor diye dusunmustum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Ankarada "sadece 5 liraya 1 yil garantili kahve fali" sloganini duydugum gun zaten inanmadigim ama ekmek parasi diye dusunup saygi duydugum falcilara olan saygimida kaybettim Trabzona yolun duserse haber ver cok iyi tarot bakan bir arkadasim var ona baktirirsin ben inanmasamda cafelerden 6 bin lira maasla gel calis diye teklif gelince demekki inananlari fazlasiyla tatmin ediyor diye dusunmustum yine 1 yıl garantili iyi..ben nolur fal baktırın diye adamın ayaklarına atlayanları gördüm parasızlıktan ankarada çok var tarot bakan ama hiçbirine inanılmaz açık ve net. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 fal isi sektor olusturuyor ki ben inanmazdim bu kadar kisinin baktirdigina.bence forumdan birileri vardir ankarada onlara baktir ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RedJohn Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Kesinlikle Kızılay'da bir mekana gitme!Kendi evinde bakan,nezih cafelerde bakan kişilere git Hem kesinliği daha iyi olur hem de memnun kalırsın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GeceGelGiti Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Özelden bir mesaj atıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heretik Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Özelden bir mesaj atıyorum Bu konuda bilginiz varsa bana da atabilir misiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mentality Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2014 Teşekkürler yorumlar için, hallettim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GeceGelGiti Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 Bu konuda bilginiz varsa bana da atabilir misiniz Tabiki, sizede atıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sanguine Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2014 İzmir'de olsan bakardım ücrete falan da gerek yokta, baktırma boşver. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mentality Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2014 İzmir'de olsan bakardım ücrete falan da gerek yokta, baktırma boşver. Neden ki ? Konu güncel bu arada, var mı kişi veya mekan önerebilecek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.