serpentine Oluşturma zamanı: Mayıs 28, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 28, 2014 http://i.hizliresim.com/4mWbWA.jpg X-Men serisinin son filmi önceki hafta vizyona girdi. Filmin adını Türkçeye ‘Geçmiş Günler Gelecek’ şeklinde çevirmişler. Filmde geçmişe yolculuk ederek sonradan mutant avcısı gözcülerin yapılmasına sebep olacak olayları engellemeye ve insanlar ile mutantlar arasındaki barışı sürdürmeye çalışıyor kahramanlarımız. İşin aslı mecbur kalıyorlar çünkü gelecekteki gözcüler mutantları harcıyor Film geçmiş ve gelecekte geçtiği için eski ve yeni filmlerdeki oyuncular genç ve yaşlı halleri olarak karşımıza çıkıyor. Onların dışında birçok yeni mutant da var. Kişisel yorumum Filmde Bishop, Blink, Warpath, Quicksilver, Toad gibi farklı mutantlar görmek hoştu. Blink’li savaş sahneleri, Quicksilver'ın eğlenceli kişiliği güzeldi. Bishop’ın bu hikayede daha etkin bir rol oynaması gerekirdi ama onun yerine Jennifer Lawrence’ın etinden sütünden faydalanak demişler. Film tamamen ana karakterlerin üstüne kurulmamış yine de. Filmin sonu pek doyurucu değildi o mükemmel başlangıç ve gelişmeye göre. Ama Nimrod tipi gözcülerin olduğu gelecek sahneleri karanlık, gerilim dolu harika bir atmosfere sahipti. Sinemaya gidecekler boşuna 3D izlemeyin, film bittikten sonraki sahneyi de bekleyin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Benim gibi çocukluğu marvel çizgi filmleri ile geçmiş birisi için mükemmel bir film Ayrıca Game of Thrones daki Tyrion Lannister ( Peter Dinklage) da oynıyor sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Wolverine izledikten sonra yine aynı karakteri filmin ana karakteri olarak görmek biraz bıkkınlık verse de güzel filmdi. Not : tezcanlı gibi çıktık lan sonunda ne vardı :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Şu sahne var ya Apocalypse'in piramitleri yapışını ve mahşerin atlılarını gösteriyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Oha çok iyi lan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
owldeadht Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Film fragmanını izledim diğer filmlerinden hiçte kötü değil Fragmana göre puan vermek olmaz ama bence çok iyi bir başyapıt Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2014 Ölmüşlereen rehmet gurban. Ben de film arirdim seyredacah Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.