0zguN Oluşturma zamanı: Mayıs 30, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 30, 2014 Bazı benzerlikler gerçekten güldürüyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lmb33 Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2014 Rammstein - Ich Will de s*ktirmiş diyor (seht ihr mich) 1.52 de ve Mudvayne - Wold So Cold da "leblebi leblebi leblebi" diyor 3:29 da o da bana denk gelen sadece bu ikisiydi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
spatha11 Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2014 Yaklaşık 2 yıl önce izlemiştim devamı da vardı hatta normalde dinlerken hiç fark etmem, bulan nasıl bulmuş helal olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hipnoz Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2014 Metal değil ama en iyi türkçeleştirme örnklerinden biri Omar Souleyman abimizin şarkıları :DYaptığı şarkıları elektro-pop,dubstep-düğün müziği olarak tanımlıyor.Kendisi 14-15 haziranda parkormanda one love festivaline gelecek.Sabırsızlıkla bekliyoz.1.40ta:"Ne var Ne var Ne var Ne var Ne var var Ne Osmanım kara evladım Ne var Ne var Ne var" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.