Mentality Oluşturma zamanı: Mayıs 31, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 31, 2014 http://oi59.tinypic.com/10f1hzo.jpg Yorum sizin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amonhera Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 Kullandığı uslubundan cahilliği anlaşılmasaydı,iyiydi, , neden olmasın ki derdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
helliox Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 Bu amca uzun süren bir diş tedavisi sırasında maruz kaldığı ve alışık olmadığı uyuştrucu ilaçlardan dolayı sanrı görmüş olabilir. Üfürükçüde amcayı kandırmış ve diş yerine ufalanıcak birşey vermişse tüm taşlar yerine oturur bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2014 Doktorla tanışmayı istiyorum,heh. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2014 ''arz ederim'' bunu görünce gülmekten yerlere yattım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
furk Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2014 Bana pek komik gelmedi açıkçası. Neden olmasın sadece adamın farkındalığı bile yeter. Ama adamın bu yöntemle resmiyete başvurması ve intikam alması gülünç olan sanırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caveler Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2014 vay ..... . . . . . . . . . . neyse bu bilinçliymiş.Bur da olsa doktoru linç ederler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.