Laikha Oluşturma zamanı: Haziran 1, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 1, 2014 Merhaba, Sizinle bağı olan bir varlığın ciddi ciddi lanet okuduğunuz zaman birine ona zarar verme ihtimali nedir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
damlasurer Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2014 Gerçekten bağlıysa ve zarar verme imkanı varsa yüksek ihtimal verebilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2014 Aranızda ki bağ , varlığın cinsi , yapılmış ise anlaşma belirler bunu .konu açarken biraz daha özen gösterin lütfen . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laikha Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2014 bir bağ varsa benim haberim yok benim dışımda olan bir şey, anlaşma falan zaten yok. durum karışık size özel mesaj attım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.