damlasurer Oluşturma zamanı: Haziran 4, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 4, 2014 Geçen baktığım kelt açılımım gerçekleştiği için bugün tekrar baktım. Sorum aşk hayatım ve önümdeki günlerdi beni nelerin beklediğine dairdi. Aşk konusuda aklımdan geçirdiğim biri vardı. 9. kart imparotiçe 10.kart imparator çıktı. Böyle altlı üstlü gelince birlikte bir anlamları olduğunu düşündüm. Düşündüğüm kişinin burcunu bilmiyorum ama genelde ateş grubu çıkar ve ben koç olduğunu hissediyorum. İmparator da koçu simgeliyor artı beyefendi benden yüksek konumda hem iş hem yaş olarak. İkisinin böyle çıkması bir birlikteliğin başlayacağını haber veriyor olabilir mi? http://www.estanbul.com/images/smilies/confused.gif Ayrıca açılımda 5 tane büyük arkana vardı toplam. Bunun bir anlamı olduğunu duymuştum ama unuttum. Bilen varsa bana bi hatırlatabilir mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2014 Çok genel yazmışsınız Tarot'a danışırken ki sorunuz neydi? kelt haçı yöntemiyle mi baktınız? Yaşınız cinsiyetiniz nedir? Ayrıca o anki hislerinizde çok önemli... Bu bağlamda bizlerin yapacağı bir açıklama çok genel ve tutarsız olacaktır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
damlasurer Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2014 Çok genel yazmışsınız Tarot'a danışırken ki sorunuz neydi? kelt hacı yöntemiyle mi baktınız? Yaşınız cinsiyetiniz nedir? Ayrıca o anki hislerinizde çok önemli... Bu bağlamda bizlerin yapacağı bir açıklama çok genel ve tutarsız olacaktır sorumu ve açılımı mı yazdım? Kelt açılımı ve yakın zamanda düşündüğüm kişi ile ilgili aşk hayatımda gelişme olup olmayacağını sordum. Bayanım ve 21 yaşındayım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2014 O zaman 9 kartdaki İmparatoriçe lüks ve israfı ve evlilik analık ve doğurganlık la ilgili korkularınızı sembolize ediyor. Son kartdaki İmparator kartı ise sizden yüksek konumda olduğunu belirtmişsiniz aranızdaki tutkulu bir çekime aşka ve evliliğe delalet ediyor olabilir. Açılımlardaki 5 ve 5'in üzerindeki arkana kartları sizin kontrolünüz dışında bazı güçler var demektir. Sizin iradeniz dışında bazı olaylar yaşanmış ve yaşanacaktır. Arkana majör ağırlıklı bir açılım ağır güçlü ve kaderci tesirleri anlatır. Kusura bakmayın şu sıralar biraz dalgınım yazınıza tam olarak dikkat etmemiş ve okumamıştım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
damlasurer Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2014 O zaman 9 kartdaki İmparatoriçe lüks ve israfı ve evlilik analık ve doğurganlık la ilgili korkularınızı sembolize ediyor. Son kartdaki İmparator kartı ise sizden yüksek konumda olduğunu belirtmişsiniz aranızdaki tutkulu bir çekime aşka ve evliliğe delalet ediyor olabilir. Açılımlardaki 5 ve 5'in üzerindeki arkana kartları sizin kontrolünüz dışında bazı güçler var demektir. Sizin iradeniz dışında bazı olaylar yaşanmış ve yaşanacaktır. Arkana majör ağırlıklı bir açılım ağır güçlü ve kaderci tesirleri anlatır. Kusura bakmayın şu sıralar biraz dalgınım yazınıza tam olarak dikkat etmemiş ve okumamıştım Sorun değil Cevabınız için çok teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.