Jump to content

Tarotta İmparator ve İmparotiçenin konumları ile ilgili sorum var!

damlasurer

Önerilen Mesajlar

Geçen baktığım kelt açılımım gerçekleştiği için bugün tekrar baktım. Sorum aşk hayatım ve önümdeki günlerdi beni nelerin beklediğine dairdi. Aşk konusuda aklımdan geçirdiğim biri vardı. 9. kart imparotiçe 10.kart imparator çıktı. Böyle altlı üstlü gelince birlikte bir anlamları olduğunu düşündüm. Düşündüğüm kişinin burcunu bilmiyorum ama genelde ateş grubu çıkar ve ben koç olduğunu hissediyorum. İmparator da koçu simgeliyor artı beyefendi benden yüksek konumda hem iş hem yaş olarak. İkisinin böyle çıkması bir birlikteliğin başlayacağını haber veriyor olabilir mi? http://www.estanbul.com/images/smilies/confused.gif Ayrıca açılımda 5 tane büyük arkana vardı toplam. Bunun bir anlamı olduğunu duymuştum ama unuttum. Bilen varsa bana bi hatırlatabilir mi?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Çok genel yazmışsınız Tarot'a danışırken ki sorunuz neydi? kelt hacı yöntemiyle mi baktınız? Yaşınız cinsiyetiniz nedir? Ayrıca o anki hislerinizde çok önemli... Bu bağlamda bizlerin yapacağı bir açıklama çok genel ve tutarsız olacaktır

sorumu ve açılımı mı yazdım? Kelt açılımı ve yakın zamanda düşündüğüm kişi ile ilgili aşk hayatımda gelişme olup olmayacağını sordum. Bayanım ve 21 yaşındayım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

O zaman 9 kartdaki İmparatoriçe lüks ve israfı ve evlilik analık ve doğurganlık la ilgili korkularınızı sembolize ediyor. Son kartdaki İmparator kartı ise sizden yüksek konumda olduğunu belirtmişsiniz :) aranızdaki tutkulu bir çekime aşka ve evliliğe delalet ediyor olabilir. Açılımlardaki 5 ve 5'in üzerindeki arkana kartları sizin kontrolünüz dışında bazı güçler var demektir. Sizin iradeniz dışında bazı olaylar yaşanmış ve yaşanacaktır. Arkana majör ağırlıklı bir açılım ağır güçlü ve kaderci tesirleri anlatır.

Kusura bakmayın şu sıralar biraz dalgınım yazınıza tam olarak dikkat etmemiş ve okumamıştım

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

O zaman 9 kartdaki İmparatoriçe lüks ve israfı ve evlilik analık ve doğurganlık la ilgili korkularınızı sembolize ediyor. Son kartdaki İmparator kartı ise sizden yüksek konumda olduğunu belirtmişsiniz :) aranızdaki tutkulu bir çekime aşka ve evliliğe delalet ediyor olabilir. Açılımlardaki 5 ve 5'in üzerindeki arkana kartları sizin kontrolünüz dışında bazı güçler var demektir. Sizin iradeniz dışında bazı olaylar yaşanmış ve yaşanacaktır. Arkana majör ağırlıklı bir açılım ağır güçlü ve kaderci tesirleri anlatır.

Kusura bakmayın şu sıralar biraz dalgınım yazınıza tam olarak dikkat etmemiş ve okumamıştım

Sorun değil :) Cevabınız için çok teşekkür ederim :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...