0zguN Oluşturma zamanı: Haziran 5, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 5, 2014 Buradan ulaşabilirsiniz. Dergi - Eğitim Bilişim Ağı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2014 güzel paylaşım teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Bugün Eylül sayısını aldım, biraz yazacaktım içindekilerden ama e-kitabı düşüyor zaten sonraki ay. Genel olarak uyku karanlık ilişkisi, Güneş ışığının ve sporun önemi, Ebola virüsü ve beynin özellikleri gibi konular var. Matematik ödülü alan Meryem Mirzahani'ye ve teknoloji haberlerine de yer verilmiş. Virüslerin türleri ve yapılarına dair bilgiler içeren bir de poster var. Ama derginin kendi sayfasında daha Temmuz sayısı var şaka gibi. TÜBİTAK'tan biraz daha ciddiyet beklerdim, zaten pek bilim dergimiz yok. Olanlar da Darwin'i sansürlüyor malum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2014 ah o eski sayıları-hayal gücü-; çocukluk , evdeki sayılar, karıştırılanlar; Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.