99waytodie Oluşturma zamanı: Haziran 6, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 6, 2014 Merhaba. Bir süredir rüyamı kontrol etme ve değiştirme işleriyle uğraşıyorum ve başarıyorum diyebilirim. Çok sık rüya gören ve oldukça fantastik rüyaları olan biriyim( en son kıyamet gününü görmüştüm) fakat bu seferki rüya anlam veremediğim bir şekilde beni etkiledi. Bilinçaltımın bir oyunu mu yoksa gerçek bir uyarı mı bunu anlamak istiyorum. rüyam bu kez (ilk defa) üç katmanlıydı; yani rüyamda, rüyadaydım ve rüyada rüya görüyordum. (umarım anlatabildim) her birinde bir ton değişik olay yaşadım fakat beni en etkileyen üçüncü ve ikinci katmandaki rüyalardı. Bir kişi bana gülümseyerek ve beni tebrik ederek bana bir madalyon veriyor ve bir de kırmızı ve eski bir kutu sunuyordu. Bu rüyadan uyandığımda(gerçek anlamda uyanmak değil, 3. Rüyamdan uyanıp 2.sine geçiş yaptığımda) yatağımda bana verilen kutu ve madalyon hala duruyordu. Kendi kendime bunun gerçek olamayacağını, rüyada verilen bir nesnenin gerçeğe gelemeyeceğini söyledim ama yine de tanıdığım bir büyüğüme giderek böyle bir olayın olabilitesini sordum. Şöyle bir diyalog geçti; ben: bu nasıl olur rüyamdaki nesneler uyandığımda yanımdaydı. x: sen bu rüya işleriyle ,rüyalarını kontrol etmekle ilgileniyor musun? ben: evet x: yapma. Insanlar rahatsız oluyorlar. Sana bir ders vermek istemişler, sana tavsiyem rüyalarını kontrol etmeye çalışmaman ve beynini serbest bırakman. O eşyaları da hemen yak ve onlardan kurtul. beni ürküten bir diyalogtu. Rüya boyunca kime sorsam bana rüya kontrolunu bırakmam gerektiğini söyledi. Bu güne kadar hiçbir varlığı çağırmışlığım veya rahatsız etmişliğim de yok. Yardım edebilecek ve yorum yapabilecek biri olursa beni çok sevindirir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amonhera Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Evet ben o kadar ugrasayım olmasın, sen katmanlı katmanlı ruyalarını kontrol et, hemen bırakmalısın rahatsız oluyorum. Saka bi yana hemen okudugum icin yazayım dedim, bence bunun kime ne zararı olsun ki, madem kontrol ediyosun bu sahıdı tekrar cagır ve kime ne oluyomus ogrenmeye calıs bence yaptıgın sey harika.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
99waytodie Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Hahaha.. Zaten ben de yaptığım şeyden zevk alıyorum fakat bir bilgim yok, sorup öğrenmek istedim, zaten pat diye istediğimi rüyada göremiyorum yalnızca bu rüyayı kontrol, o da belirli rüyalarda geçerli olmuyor.. Yoksa dediğin şey doğru. Zaten o kadar engin yeteneğim olsa kendim bulurdum cevapları rüyalarımda. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tsukikage Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Ben de katılıyorum Amonhera'ya. O zaman yeteneğinin üzerine git ve cevapları bulacak kadar geliştir bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qvss Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 bende katılıyorum üstüüne git nedenini öğren ancak böyle öğrenebilirsin zaten beyininin oyunumu yoksa gerçekmi diye Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
minzi Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 kendi korkularin ruyalarina yonvermis... calismaarini tam anlamiyla yonlendiremedigin icin bilincinin onune gecememissin ortada bi varlik yok olsa hissederdimuyari da yook gibi geldi bilincin beni cok yoruyorsun diye uyarmis sadece. cok yormusssun kendini oda al sana ruya demis. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kranlots Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 minzi adlı arkadaşa kesinlikle katılıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
minzi Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 agol kiran Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 kendi korkularin ruyalarina yonvermis... calismaarini tam anlamiyla yonlendiremedigin icin bilincinin onune gecememissin ortada bi varlik yok olsa hissederdimuyari da yook gibi geldi bilincin beni cok yoruyorsun diye uyarmis sadece. cok yormusssun kendini oda al sana ruya demis. aynen oyle blincaltin olaylarin farkina varmis ve burasi benim bolgem cik demis bunun icinde yine kendi malzemelerini kullanmis. siz calismlara devam edin unutmatin blincaltini kandirmalisiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
minzi Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 hah ondan sonnra felc gezin komuro degilmi bilinc zaten sizsniz biakin kenisi gelissin onu gelisceksin diye diretmenin bi anlami yokki birakin onunla birlikte siz gelisin sizinle birlikte o degil onunla birlesmeyi ogrenirseniz yapamayacaginiz sey yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 hah ondan sonnra felc gezin komuro degilmi bilinc zaten sizsniz biakin kenisi gelissin onu gelisceksin diye diretmenin bi anlami yokki birakin onunla birlikte siz gelisin sizinle birlikte o degil onunla birlesmeyi ogrenirseniz yapamayacaginiz sey yokfelc ?sadece yorgun olursun .dediginizi pek kavrayamadim acar misiniz sensei Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
minzi Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 sirf bilincini zorladigi icin olen insanlar taniyorum. pardon taniyordum artik oluler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 sınır nedir peki ben hic fark edemedim genelde zorlaninca uyaniriz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
minzi Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 sadece bundan bahsetmiyorum ki bilinci ne konuda olursa olsun zorlarsan bedene saldirir. bunda daolabilitesi en yuksek sey bilinc kendini kapatir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 bildigim birsey varsa vucudun kendini savunma mekanizmasi oldugudur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
minzi Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 vebilinc bundan cok cok daha gucludur... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 evebilinc bundan cok cok daha gucludur...oyleyse kas gucunuzdeki sinirlamayi kaldirabilir misiniz ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
minzi Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 yapilamayacak birsey yoktur. ben sadece yeni baslayan arkadasin dikkat etmesini onerdim. bilinci yenmeye cabalama bilincle birles ki sana itaat etsin yoksa bilince kole olursun... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AltarP Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 "insanlar rahatsız oluyorlar" denmiş. "onlar" vb. bir tabir değil. bu en önemli nokta. aslında sadece kendi bilincini açma, kendi sınırlarını keşfetme üzerine gelişen, içsel bir korkunun yansıması. objelerin transfer olmayacağını bildiğin halde; maji uygulamalarında verilen hatta havvas'a özgü bir tavsiye olan objenin yakılması teklifi var hatta. bu sadece bilinçaltının gelecekte olabileceklere dair sana bıraktığı bir korku. eğer izliyorsan; hasan karacadağ filmlerini bırakmanı; korkunu yenmek için ne kadar güçlü ve odaklı olabileceğini hatırlamalı ve iki elindeki gücünle bilinen dünyayı sarsabilecek bir canlı olduğunun bilincine varmanı öneririm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bugsoul Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 Lucid ruyanin zararlari ile ilgili birseyler bilincaltinda kaldiysa o yuzden o tarz ruya gormus olabilirsin. Bence ustune git. Bende ruyalarimda birileriyle lucid hakkinda konusup duruyorum ama saf gibi gerceklik testi yapmak aklima hic gelmiyor:(( Rüyaya bilincli giris yontemiyle degilde, ruya icindeyken ruyada oldugunu farkederek lucid oluyorsan eger nasil birakabilirsin ki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
99waytodie Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 Bütün yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.. Neyse ki o günün ardından bu tarzda bir sorun yaşamadım fakat net bir şekilde rüyalarımı kontrol edemiyorum artık. Son 2 3 rüyam tamamen kendiliğinden gelişti. Kendimi geri çektim ve tekrardan odaklanmalıyım, buna yardımcı oldunuz teşekkür ederim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.