Lordrream Oluşturma zamanı: Haziran 6, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 6, 2014 [video=youtube;X_-WL4GR2s8] Zihniyete bakar mısın ? Bunlar hoşgörü kısmını bir türlü alamadılar dinin. Yorum sizin . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0zguN Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Yarin gidip Fatih' de hoşgörülü bir çekim yapacağım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Sende olmayan her beyin için 1 dolarım olsaydı, 1 dolarım olurdu. - Squidward Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Tanımlayabilir. Bende bu zihniyettekileri öyle tanımlıyorum. Acınası bile değiller, toplu bir yokoluşu körükleyecek insanlardır kendileri. Bunun dışında birşey yapamam tabi ki. Kendi kendilerine gelin güvey olduklarında sorun oluşturmazlar lakin gidişat pek iyi değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Diyor ki "Eskiden ninelerimiz burunlarını göstermezdi,şimdiki kızlar göbekleri açık geziyor." ben de diyorum ki "bakma o zaman kardeşim bakma! Bu kadar tahrik oluyorsan bakma!" Kendi sapkınlıkları yüzünden kadınları orasını burasını kapatmaya zorlamak nasıl bir yobazlıktır? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amonhera Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2014 Valla anlamam o ki, bunların yanında bırak göbek deliğini ÖRDEK olmak bile caiz değil.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ginger Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 goktanri.tv sunar : sevgili ilk Turkler, goruyorsunuz bizim atalarimiz kadini ve dogayi kutsal sayarken bu ceddini unutmus lavuklar kadini direkt yok saymaktadir. Goclerimiz sirasinda ne yazik ki Araplarla tanismis torunlarimiz nereden geldiklerini unuttular. Hatirlatalim dedik madem atalarimizdan bahsediyoruz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Ne garip, bunlar bunlar diye küçümsediğin insanların arasında yürürken biri bile sana müdahale etmemiş. Sen kavuğunu tak ötekisi göbeğini göstersin bize ne. Bu nasıl bir ayrımcılıktır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EunKyung Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Haha saçmalığa bak sorunu çevresinde arıyor fakat kendisi sorun =D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2014 konu ilginç komik videolara daha çok yakışıyor... taşıdım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 Al birini, vur ötekine Sen neden fes takıyosun? - Sen neden şort giyiyosun? Sonu gelmez bunun. --Buraya bile geldin - Her yere gireriz. Diyaloglar çok güldürdü beni. http://youtu.be/3TgDVUclHBs Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darqrose Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 Benim ceddim osmanlı olabilir ced ne demek? Dünyada bir millet vardır bir ırk vardır. Ced ne ulan. Benim tek ceddim var o da anadolu Türkleri. Hakka hukuka kadına toprağına değer veren milletim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 Dünyada bir millet vardır bir ırk vardır. Ced ne ulan. Dünyada birden fazla millet ve de ırk vardır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
punitive Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Adamların beyni, 1000 yıl öncede takılı kalmış. Normaldir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hipnoz Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 İstanbul gençliği bu durumda BUnların din ile alakası yok primcilik gördüm ben biraz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darqrose Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Dünyada birden fazla millet ve de ırk vardır. Dünyada milletler de var ırklar da var ama en çokta soyu sopu belli olmayan insan israfları var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AbraKadabra Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Eskiden böyle miydi? Eskiden Nişantaşı'nda insanlar takım elbiseyle gezerlerdi azizim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Reinstra Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2014 (düzenlendi) Adama bir şey demenin alemi yok biz sanki hiç mi düşünecelerimizi görüşlerimizi savunurken aşırıya veya saçma yanlara kaçtığımız olmuyor. Ayrıca bu formatta alakası olmayan bir şekilde bir olay yapılabilir. Bu şekilde Dünyada ki her şehri gezerken , Şehrin tarihte bulunduğu durumları anlatmak ve buluna bilen kısa değerli fotoğrafları paylaşmak gibi güzel kültürel bir program olurdu. Edit : Bilgiyi görgüyü değerlendirecek derecede olsaydık o kadar. Bir kısmımız kraliçe elizabeth in yanında bir kısmımız cern de bir kısmımızın dünyada ki en ünlü üniversitelerde olması gerekirdi. Temmuz 13, 2014 Reinstra tarafından düzenlendi Ekleme Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.