EunKyung Oluşturma zamanı: Haziran 7, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 7, 2014 Moral bozukluklarınız/bunalımınız olduğunda uygulayın =) -Bizzat kendime yaptım işe yarıyor tavsiye ederim =) İşe yaraması için küçülen ayda yapmanız uygun olur =D Ay küçüldükçe bunalımınızda küçülcektir =) -Şu malzemeleri bulun 1 mavi 15 cm uzunluğunda ince mum veya bir mavi küçük ince mum (genellikle astroloji yada hediyelik eşya mağzalarında satılır) fakat ben kendi mumumu kendim yaptım =) en uygun olanı.. Bir ayarlanabilir şamdan Bir avuç taze (tavsiye ederim) yada kurutulmuş ada çayı Bir fincan tabağı yada küçük tabak olabilir Üzerinde çalışabileceğiniz güvenli düz bir (altar/çalışma masası/çay sehbası) çay sehbası önermem ---------------------------------------------------------- Büyü bittikten sonra gerekli malzemeler Mavi bir tükenmez kalem (kullanılmamış) Düz bir zarf ------------------------------------------ Büyüyü yapalım Mumu şamdana yerleştirin ve şamdanı dediğim fincan tabağı yada küçük tabağın üstüne yerleştirin şamdanın etrafına taze adaçayı yaprakları yerleştirin. ellerinizi silkeleyin ve mumu yakın bir an kendinizi parlak bir enerji kalkanı ile etrafınızın sarıldığını hissedin. bu ışık aura gibi bedeninizden dışa doğru nabız şeklinde atsın... ve hafifçe ısınmaya başladığınızı hissedene kadar bunu düşleyin ve gözlerinizi açın şu tekerlemeyi yada buna benzer bir tekerleme söyleyin ------------------------------------------- Bilgelik bitkisi adaçayı , olumsuzlukları gönder Bana güç , sağlık ve net bir görüş ver Parlak mavi bir mum , huzur ve güç için Mum yandıkça bu büyü devam etsin Mum bittiğinde bütün rahatsızlıklar gitsin İstediğim budur ve öyle kabul edilsin! ------------------------------------------- Mumu güvenli bir yere yerleştirin ve o orda yansın ve o bitene kadar gözünüzü ondan ayırmayın... şimdi geldik mum bittikten sonrasına etrafındaki adaçaylarını toplayıp dediğimiz zarfa koyuyoruz zarfın kapağını yapıştırıp kapayın ve üzerine adınızı ve jüpiterin sembolünü koyun ve büyü amacınızı belirtin çantanıza , cebinize vb yanınızda taşıyabilceğiniz yerde olsun bunu bir kaç gün boyunca taşıyın önerim en ideali 6-5 gün gibi bitkinin enerjisinin sizinle kalmasına izin vermeniz gerekicek =) --------------------------------------------- Bir kaç gün geçtikten sonra zarfı açıp içindekileri rüzgara savurun ve büyünün işe yaramasının zamanını hızlandırmak için hava elementinden yardım istemeniz uygun olur =D İşiniz bittiğinde zarfı yakın yada toprağa gömün (sakın çöpe atmayın) Bizzat kendim denedim çok iyi bir büyü =D ve çok kolay bir büyü.. =) ve yeni başlayanlar içinde uygun sayılır =) Kaynak Bitkisel büyü - Ellen Dugan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EunKyung Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Bence kesinlikle deneyin fakat ihtiyacınız olduğunda yapmalısınız aksi taktirde boşuna yapmış olursunuz ve bitkiyi boşuna harcamış olursunuz =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EunKyung Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 (düzenlendi) http://iblog.milliyet.com.tr/imgroot/blogv7/Blog333/2012/06/09/20/366348-3-4-e8d46.jpg Büyüde çizeceğiniz Jüpiter sembolü =D Haziran 8, 2014 EunKyung tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Shattered Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Birkaç gün içerisinde moral bozukluğu kalacağını sanmıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EunKyung Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Bu genelde depresyon için.. mesela ölüm haberi duyunca vb kötü durumlarda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Shattered Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Bu tarz durumlar için büyüye sığınmak bana pek mantıklı gelmiyor, ama yine de konu için teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melinoe Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Etkisi ne kadar sürer peki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EunKyung Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2014 uzun süre yani o büyüyü kaliteli yapışınıza bağlı (özen göstermenize) =) ama genelde süreli değil depresyonu bitiriyor bende sona erdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cyaxeres Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 Jupiter mi, Venus mü? Buna bir netlik kazandırabilir misiniz herşeyden önce? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EunKyung Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 Jüpiter şifa ya yardımcı bir semboldür sırf bunu bedensel şifa olarak algılamayın... ruhsal şifanızı yeniler. =) Yanlışlıkla resmin altına Venüs yazmışım =D akşam yapınca böyle yapıyorum =D Bu arada herkesten özür dilerim =D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EunKyung Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 Eğer mümkünse kendi büyülerinizi geçirdiğiniz bir defter / gölgeler kitabına ekleyebilirsiniz =D bu büyüyü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tsukikage Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 Paylaşım için teşekkürler. Gerçekten çok güzel bir anlatımda bilgi paylaşımı olmuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EunKyung Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 Mersi =D.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jeffnyx Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2015 Konuyu hortlatmış olacağım galiba Bu büyüyü uzaktaki biri için yapabilir miyiz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tkw Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2015 Konuyu hortlatmış olacağım galiba Bu büyüyü uzaktaki biri için yapabilir miyiz? Büyüyü yapmış değilim fakat başkasına niyetle yapılabileceğini düşünüyorum. Spell üzerinde oynama yaparsan kullanabilirsin 'bence'. Ve yine 'bence' büyüyü ay büyürken yapmak daha uygun.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Witch of Air Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2015 Şamdan kullanmadan yapsak olur mu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.