Jump to content

Moral bozukları için mum büyüsü

EunKyung

Önerilen Mesajlar

Moral bozukluklarınız/bunalımınız olduğunda uygulayın =) -Bizzat kendime yaptım işe yarıyor tavsiye ederim =)

İşe yaraması için küçülen ayda yapmanız uygun olur =D

Ay küçüldükçe bunalımınızda küçülcektir =)

-Şu malzemeleri bulun

1 mavi 15 cm uzunluğunda ince mum veya bir mavi küçük ince mum (genellikle astroloji yada hediyelik eşya mağzalarında satılır) fakat ben kendi mumumu kendim yaptım =) en uygun olanı..

Bir ayarlanabilir şamdan

Bir avuç taze (tavsiye ederim) yada kurutulmuş ada çayı

Bir fincan tabağı yada küçük tabak olabilir

Üzerinde çalışabileceğiniz güvenli düz bir (altar/çalışma masası/çay sehbası) çay sehbası önermem

----------------------------------------------------------

Büyü bittikten sonra gerekli malzemeler

Mavi bir tükenmez kalem (kullanılmamış)

Düz bir zarf

------------------------------------------

Büyüyü yapalım

Mumu şamdana yerleştirin ve şamdanı dediğim fincan tabağı yada küçük tabağın üstüne yerleştirin

şamdanın etrafına taze adaçayı yaprakları yerleştirin. ellerinizi silkeleyin ve mumu yakın bir an kendinizi parlak bir enerji kalkanı ile etrafınızın sarıldığını hissedin. bu ışık aura gibi bedeninizden dışa doğru nabız şeklinde atsın... ve hafifçe ısınmaya başladığınızı hissedene kadar bunu düşleyin ve gözlerinizi açın şu tekerlemeyi yada buna benzer bir tekerleme söyleyin

-------------------------------------------

Bilgelik bitkisi adaçayı , olumsuzlukları gönder

Bana güç , sağlık ve net bir görüş ver

Parlak mavi bir mum , huzur ve güç için

Mum yandıkça bu büyü devam etsin

Mum bittiğinde bütün rahatsızlıklar gitsin

İstediğim budur ve öyle kabul edilsin!

-------------------------------------------

Mumu güvenli bir yere yerleştirin ve o orda yansın ve o bitene kadar gözünüzü ondan ayırmayın...

şimdi geldik mum bittikten sonrasına etrafındaki adaçaylarını toplayıp dediğimiz zarfa koyuyoruz zarfın kapağını yapıştırıp kapayın ve üzerine adınızı ve jüpiterin sembolünü koyun ve büyü amacınızı belirtin çantanıza , cebinize vb yanınızda taşıyabilceğiniz yerde olsun bunu bir kaç gün boyunca taşıyın önerim en ideali 6-5 gün gibi bitkinin enerjisinin sizinle kalmasına izin vermeniz gerekicek =)

---------------------------------------------

Bir kaç gün geçtikten sonra zarfı açıp içindekileri rüzgara savurun ve büyünün işe yaramasının zamanını hızlandırmak için hava elementinden yardım istemeniz uygun olur =D

İşiniz bittiğinde zarfı yakın yada toprağa gömün (sakın çöpe atmayın)

Bizzat kendim denedim çok iyi bir büyü =D

ve çok kolay bir büyü.. =) ve yeni başlayanlar içinde uygun sayılır =)

Kaynak Bitkisel büyü - Ellen Dugan

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Konuyu hortlatmış olacağım galiba :D Bu büyüyü uzaktaki biri için yapabilir miyiz?

Büyüyü yapmış değilim fakat başkasına niyetle yapılabileceğini düşünüyorum. Spell üzerinde oynama yaparsan kullanabilirsin 'bence'. Ve yine 'bence' büyüyü ay büyürken yapmak daha uygun..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...