cyaxeres Oluşturma zamanı: Haziran 7, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 7, 2014 Konu başlığında da anlaşılacağı üzere dünyanın herhangi bir bölgesinde başka cadılarla veya hal-i hazırda mevcut covenlerle tanışmak isteyecek olan paganların yoğun olarak ziyaret ettiği bir tanışma sitesi veriyorum arkadaşlar. Siteyi kendim henüz pek gözlemlemiş veya tecrübe etmiş değilim. Bu konuda arayışları olan arkadaşların faydalanabileceğine inanıyorum. Witches' Voice Inc. - 07 June, 2014 - 5:32:59 PM http://www.paganfederation.org/ 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 Konu için teşekkürler. Witch wox'ta Türkiye ile ilgili bilgi bulamadım ama belki başka üyeler bulabilir, bilmiyorum. Pagan federasyonu'da sağ olsunlar 2 yıl önce attığım maile hâlâ cevap verecekler :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hektor Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2014 PF Türkiye'den bir şey beklemeyin arkadaşlar. Daha geri dönüş yaptıkları kimseyle tanışmadım. En son 2010'da paganizmin anlatılması ile ilgili bir proje maili attım ve hala bilgi verecekler. Witchvox güzel bir site, Türkiye bireysel tanışma konusunda ne durumda bilmiyorum ama kayıtlı kovanlar mevcut. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.