why Oluşturma zamanı: Haziran 9, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 9, 2014 Bu bilgilerin sağlamasını yapabilecek olan var mı? [video=youtube;M7-2w_dGosw] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kranlots Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 paylaşım için teşekkürler uzun zamandır izlemeyi düşünüyordum bugüne kısmetmiş (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
why Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 Ben sadece din ile ilgili kısmını paylaştım.Baya uzun 4-5 saatlik bir belgesel.İkinci kısmı da para ve bankalarla ilgili sanırım.Çok etkileyici Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kranlots Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 Biliyorum zaten bi yerden başlamak gerekiyodu iyi oldu (: onlarıda yarın izlerim artık bi günde bu kadar aydınlanma yeter (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amonhera Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 uff çok sıkıldım izlerken son bölümü yarıda kestim. bence bu peygamber sıfatlı zatların alayını demon çarpmış, onlarda ilah sanmışlar..)) (bence dedim) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
why Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 Peygamber zannedilen kişilerin mitolojik kahramanların ya da tanrıların insan şeklinde sunulması olduğunu farkettim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
punitive Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 Sakın bu hareketi sistem karşıtı bir hareket sanmayın. "Sistem" in bir projesidir. Asıl proje "Venüs Projesi" dir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
why Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 Sakın bu hareketi sistem karşıtı bir hareket sanmayın. "Sistem" in bir projesidir. Asıl proje "Venüs Projesi" dir. Biraz açar mısın? Yalnız ikinci bölümde ikiz kule saldırısının CIA planı olduğu anlatılıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
punitive Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2014 Biraz açar mısın? Yalnız ikinci bölümde ikiz kule saldırısının CIA planı olduğu anlatılıyor.Sistemin efendileri, kapitalizmi tasfiye etmeye karar verdi; kısaca. Asıl önemlisi, parasal sistemin tüm foyalarını ortaya döküyor. İlginç, değil mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.